Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Orchestra 2'nin Ön Siparişleri Açıldı

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, Unreal Engine 3 ile geliştirildi.
 
     PC'ye özel geliştirilen Red Orchestra 2 için Steam üzerinden ön sipariş verirseniz %10 indirimden, eğer ilk oyuna da sahipseniz %20 indirimden yararlanabiliyorsunuz.
 
     Red Orchestra 2'nin standart fiyatı 40$ olarak belirlendi. Eğer 50$ olan Digital Deluxe sürümünü satın alırsanız oyunun çıkış tarihi olan 30 Ağustos'tan önceki son betaya katılma hakkı, Alman ve Rus olmak üzere ikişer silah, Team Fortress 2 şapkaları ve iki yeni Killing Floor karakterine sahip oluyorsunuz.
 
     İlk oyun sahipleri oyun içi eşyalar açısından da daha avantajlı olacak. İki ek silah ve iki rozet, %20'lik indirim dışında oyun içerisinde sahip olacakları eşyalar arasında. Eğer Red Orchestra: Ostfront 41-45'i oynamadıysanız ve merak ediyorsanız bu fırsatı değerlendirerek 10$'a ilk oyunu satın alabilirsiniz. Böylece ikinci oyunda elde edeceğiniz 4$'lık ek indirim ile ilk oyunu 6$'a getirmiş olacaksınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action shooter pc
Tekken X SF'de Hadouken Atabilecek miyiz? Just Dance 3 Duyuruldu + İlk Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız