Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phantom Blade Zero'dan Dikkat Çekici 8 Dakikalık Oynanış Videosu

 
 
S-Game tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan aksiyon-macera oyunu Phantom Blade Zero için yeni oynanış videoları ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yepyeni bir video, oyundan 8 dakikalık görüntüleri bizlere aktarıyor. Bu sayede oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını görebiliyor ve beklentilerimizi buna göre ayarlayabiliyoruz.
 
Phantom Blade Zero soulslike bir deneyim sunmayacak
 
 
 
Phantom Blade Zero için yayınlanan videoya bakacak olursak, aksiyon sisteminin nasıl bir yapıya sahip olduğunu doğrudan gözlemleyebiliyor ve aynı zamanda atmosfer ve grafik konusunda da detay sahibi olabiliyoruz. Bunun yanı sıra 3 farklı boss savaşı ve bazı küçük çatışmaları da gözlemleyebiliyoruz. Oyunda kullanabileceğimiz çift bıçaklar, tek elle kullanılan kılıçlar, büyük kılıçlar, alev makineleri ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Şimdiye kadar bilindiği kadarıyla Phantom Blade Zero, soulslike bir deneyim sunmayacak. Bunun yerine oyuncular çeşitli kombolar yapabilecek ve ayrıca Sekiro'ya benzer şekilde düşmanlarını şaşırtarak ortadan kaldırabilecek. Bir bakıma oyun Devil May Cry ve Sekiro'nun bir karışım olarak karşımıza çıkacak.
 
Son olarak oyunun ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak tahmin edilene göre oyun 2026 sonbaharında piyasaya sürülecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Türk Yapımı Black State'ten 8 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı Silent Hill'den Esinlenen Post Trauma'nın Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.8.2024 13:02:02

0
Akıcılığı Wukongdan çok çok daha iyi. Stamina yok bir şey yok aksiyon RPG dediğin böyle olur. Her bossta perfect dash atma saçmalığı aşırı baydı wukongda.

yaratıc1KLAVYE

26.8.2024 11:02:56

0
Bu tarz oyunlarda yapay zekanın yapaylığını izlerken bile kaldıramıyorum.

Philipp_Plein

26.8.2024 10:52:43

0
Combat mekanikleri muhteşem ötesi, grafikler vasat. 2025 de çıkması gerekiyor 2026 çok geç bir tarih.

mehmetalpertr

25.8.2024 23:36:06

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 0:25 teki kan efekti nedir öyle.2026'ya kadar cilalamaları gereken çok şey var.Görsellik zaten soluk renk paleti kullanılarak dokuları gizleme taktiği kullanmayan oyun kalmadı.Savaş sorunsuz görünüyor sadece.Bu haliyle sekironun altında kalmış.2024 bitecek videodaki görsel kaliteye bak şaka gibi.
Yapımcıların söylediğine göre oyunun bu videosunda very easy modu kullanılmış ayrıca düşmanlar nerf yemiş ve kullanıcı en yüksek level da. O yüzden böyle kolay görünüyor. Aslında oyun çok zor olacak. bu arada video yaklaşık dört gün önce N4G de yayımlandı. BSC yine çok hızlı maşallah.

BSC Misafiri

25.8.2024 21:21:55

0
0:25 teki kan efekti nedir öyle.2026'ya kadar cilalamaları gereken çok şey var.Görsellik zaten soluk renk paleti kullanılarak dokuları gizleme taktiği kullanmayan oyun kalmadı.Savaş sorunsuz görünüyor sadece.Bu haliyle sekironun altında kalmış.2024 bitecek videodaki görsel kaliteye bak şaka gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız