Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Miyamoto: "Artık Büyük Projelerde Çalışamam"


     Shigeru Miyamoto oyun dünyasının en önemli geliştiricilerine göre de tüm zamanların en büyük oyun tasarımcısıdır. Büyük yenilikler getiren ve her zaman oldukça yüksek satış miktarına ulaşan serilere imza atan Miyamoto artık büyük projelerde yer almayacağını söylüyor.
 
     "Super Mario 3D World büyüklüğündeki bir oyun üzerinde çalışmak çok enerji gerektiriyor ve artık böyle bir projede yer almam pek olası değil. Buna karşın; artık daha küçük projelerde yoğun bir şekilde yer almak istiyorum; tabi bunun anlamı sadece dijital olarak indirebilen oyunlar değil. Bir oyunun ana yapımcısı olmak artık benim için olası değil, ama projeleri doğrudan yürütmeyecek olsam da geliştirici ekiplere özellikle oynanabilirlik konusunda her zaman yardım edeceğim. Onlara  güveniyorum, yani Mario'nun geleceği konusunda endişeniz olmasın."
 
     Shigeru Miyamoto'nun Nintendo'nun başarılı olmasındaki en önemli isim olduğunu belirtelim. Artık 60 yaşında olan Miyamoto'nın artık yavaş yavaş yerini gençlere bırakması gayet doğal.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers super mario wii u super mario 3d world co-op nintendo
Call of Duty: Ghosts'un Senaryo Modu 4 Saat mi? "Bu Yılki PS4 Oyunlarının Yarısı Xbox One'da Yok"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

@-_-@

8.11.2013 11:50:47

-1
quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr Devam etse ne olur, etmese ne olur? Zıpla vur zıpla vur başka bir şey olmayınca oyunda, beni de getirseler biraz zorlandıktan sonra ben de geliştirmeye devam ederim o oyunu.
Bizim milletimizin en büyük kusuru bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olması. Internet cafelerde, playstation cafelerde ve evden korsan indirip oynadığın oyunlarla oyun kültürünün gelişemeyeceğine en güzel örneği teşkil etmişsin. Yani Super Mario 64'ün oyun dünyasına kattıklarından, Zelda: Ocarina of Time'ın sebep olduğu radikal değişikliklerden bihaber olmana rağmen bu kadar andavallı bir yorum yapmazdın. Ama dur yahu! Crysis, CoD, BF, FIFA, Crysis, CoD, BF, Fifa. Yenilik oyun ismi değiştirmekle olmaz. Nintendo'nun hiç bir oyununu oynamamış senin gibi bir oyunsever için hep mario oyunu hep zelda oyunu yapıyor Nintendo.

onur89tr

5.11.2013 19:44:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Miyamoto'nun oyun dünyasına kattığı serilerden bi haber saçmalanın...
Bundan sonrasını okumadım. Çünkü saç malanmaz, taranır.

BSC Misafiri

5.11.2013 07:14:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr Devam etse ne olur, etmese ne olur? Zıpla vur zıpla vur başka bir şey olmayınca oyunda, beni de getirseler biraz zorlandıktan sonra ben de geliştirmeye devam ederim o oyunu.
Miyamoto'nun oyun dünyasına kattığı serilerden bi haber saçmalanın keyfini sürmek nasıl bir anlayıştır, beni dumurluğun doruklarına tırmandırdın. Oyun dünyasının gelmiş geçmiş en yüksek puan ortalamasına sahip en iyi üç oyunda da Miyamoto'nun imzası var. Adamın ismini bir wikipedia'dan aratırsan dudakların uçuklar belkide. Böyle saygısızca ve cahilce yorum yapıp kendine oyuncu diyorsundur. Sadece zavallı bir cahilsin.

onur89tr

4.11.2013 21:39:45

0
Devam etse ne olur, etmese ne olur? Zıpla vur zıpla vur başka bir şey olmayınca oyunda, beni de getirseler biraz zorlandıktan sonra ben de geliştirmeye devam ederim o oyunu.

rambocuk

4.11.2013 12:12:54

-2
Vay be çocukluğumuzun süper kahramanı

WiiSmash

4.11.2013 10:47:44

+1
miyamato üşüyoz reyiz :'(

Bowser Zeki

4.11.2013 08:34:53

-1
Bizi bırakma üstad mario suz kalmayalım :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario 3D World
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız