Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft'tan Tartışılan Xbox Tweetlerine Açıklama


    Takipçilerimizin bildiği üzere gün içerisinde Microsoft Game Studios'un oyun yönetmenlerinden Adam Orth, yeni nesil Xbox konsoluyla ilgili çıkan sürekli online sistemine yönelik açıklamalar yapmıştı. Twitter üzerinden yapılan ve büyük yankı uyandıran açıklamalara Microsoft cephesinden resmi bildiri geldi.
 
    Microsoft'tan yayınlanan metin şu şekilde;
 
"Çalışanımızın yayınladığı yazılardan haberdarız. Fakat bu kişi Microsoft'un resmi basın sözcüsü değil. Haliyle kendisinin kişisel görüşleri Microsoft'u da etkilemiyor. Henüz yeni nesil konsolumuzla ilgili resmi bir açıklama yapmış değiliz. Çalışanımızın yazılarıyla ilgili daha fazla yorum yapmayı da düşünmüyoruz."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade
Söylenti: Watch Dogs ve AC4'e Online DRM Grasshopper da Yeni Nesile Göz Kırptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EmuMaster

7.4.2013 14:48:26

0
Kıvır miki kıvır asenayı geçtin. Sanki biz bilmiyoruz nabız yoklaması yaptığınızı?Ulan birde milleti salak yerine koyuyorlarya elemanı yazmışmışta haberi yokmuşmuş. He la oldu antilop burdakiler geyik hepimiz yedik. İnşallah batarsın inşallah.Hem windows'ada sebep olurda linux yayılır.

saffet12

7.4.2013 07:24:49

+1
Çok sacma atiyorum konsolu aldım yazliga götürdüm orda net yok napalım orjinal oyunda aldim ama net yok diye makine yatacak köşede net baglatırıcak halımızde yok çok sacma madem illa orjınal alıcaksın diyorsan kutulu oyun satma o kadar basit ne halt yemeye millete şart koşuyon ki

KFK

7.4.2013 05:46:52

+1
Önce bi adamı sürüyorlar öne. Yapacakları radikal değişikliği yahut sivrilttikleri kazığı ''ağzından kaçırıveriyor'' abimiz. Tepki çekince de: Bizim adımıza konuşamaz, babasını da sevmezdik... Eh be kardeşim!

Project Scorpio

7.4.2013 00:52:29

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sürekli internete bağlı olmasına karşı değilim. Ama Türkiye gibi berbat bir internet altyapısının olduğu ülkeler ne yapsın? Berbat internet dışında. Ben zaten orijinal kullanıyorum konsolumu. Ama oyun oynarken PSn ya da Live'a bağlı olmayı sevmiyorum. Ben kimsenin beni oyun oynadığımı görmesinden hoşlanmıyorum.
Offline gözükebiliyorsun live da kamil.

BlackLead

6.4.2013 17:21:51

0
Ben arada arkadaşlarım oyunda olduğumu görmeden oynamak isterim.Gece açtınız evde ses seda yok insan tek başına oynamak ister.Öbür türlü arkadaşın sürekli gel birlikte multi,yok microfon tak konuşalım falan filan.Bence çok çok kötü olur böyle bir şey olursa. Edit:Ama arkadaşlarının seni açık olarak görmesini engelleyecek bir yenilik gelirse güzel olur.O zaman bir şey demem.

Dexstz

6.4.2013 16:02:19

0

BSC Misafiri

6.4.2013 16:02:10

0
Sürekli internete bağlı olmasına karşı değilim. Ama Türkiye gibi berbat bir internet altyapısının olduğu ülkeler ne yapsın? Berbat internet dışında. Ben zaten orijinal kullanıyorum konsolumu. Ama oyun oynarken PSn ya da Live'a bağlı olmayı sevmiyorum. Ben kimsenin beni oyun oynadığımı görmesinden hoşlanmıyorum.

aykut291

6.4.2013 15:14:45

0
Varya kesin korsanı ve belkide 2. eli engellemek için sürekli internet bağlantısını zorunlu tutuyolar yoksa böyle bir zorunluluk çok saçma açık olsun kullanmak istemeyen yine kullanmaz boş yere kotayı yer anca. Valla bilmiyorum arkadaşlar içimden bir ses Ms xbox360 elde ettiği başarı burnunu havaya kaldırdı diyor. kendilerine çok fazla güveniyolar heralde böyle bir yaptırım uygulamaya kalktılar. Nolursa olsun bir frimayı asla şimartmıycaksın Yeni nesilde umarrım ps4 yeni xbox alt üst eder ve ms şimarıklığı bırakıp daha esnek davranmaya başlar.

rambocuk

6.4.2013 13:47:50

-2
Bu kadar olmaz ya neyin tartışması bu kimin evinde yok internet en kullanmayan insanın evinde görüyorum var olduğunuda kalkıp burda yeni nesli tartışan kişilerin evinde internetmi yok yeni nesil teknolijiyi takip edip millete eksi vermek için internet cafeyemi gidiliyor bumudur :)

Jedi_masterr

6.4.2013 12:24:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Vay arkadaş netimiz kesilmiyor diye zengin olduk iyi mi
Aynen pinky zenginmisizde haberimiz yokmus :)))

The_Rahip

6.4.2013 12:05:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Vay arkadaş netimiz kesilmiyor diye zengin olduk iyi mi
Fanatiklik boyle birsey dur daha neler gorecegiz

Project Scorpio

6.4.2013 12:00:10

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Herkes senin gibi zengin değil. İnternetim sürekli gidip geliyor. Benim gibiler ne yapsın?
Vay arkadaş netimiz kesilmiyor diye zengin olduk iyi mi

Alpins951

6.4.2013 11:36:12

0
Müşteriye çok güzel değer veriyorlar Sony'ye devam...

Hoid

6.4.2013 11:26:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN 2 konsoluda alicam, ayrica zaten surekli online bagliyiz live a neyin derdindesiniz gereksizler?
Bunlar korsan kullanmak istiyorlar ondan bu kadar tepki gösteriyorlar . Diğer bir tartışma konusuda şu Japonlar ve Amerikalılar , sony japon markası ve japonlar olgun insanlardır teknoloji var adamlarda ama görgüsüz değiller . Türklerede her zaman destek olmuşlardır . Benden büyük teyipler ses sistemleri vardır çoğunun evinde. Ben 24 yaşındayım 30 yıllık ses sistemi var bizde devasa büyüklükte Ama gelin Amerikaya bize ambargo koyan onlar aşağılayan onlar türk askerinin kafasına çuval geçiren onlar ayrıca halkı görgüsüzdür ben kendim biliyorum gördüğüm tandığım insanlar . Paraları çok aynı japonlar gibi ama japonlardan bir farkları var görgüleri görenekleri yok para bende alırım al sana dolar diyen bir toplumdur amerikalılar . Ama konumuz burada ne görgü ne de tarih , bizler bu ülkelerin çıkarttığı ürünleri oyun oynamak amaçlı alıyoruz genelimizin alma nedeni ise exc oyunlar . Şimdi kimse gidip BF4 ü ne PS4 nede xbox ın yenisinde oynamak ister PC ana platformu iken neden konsolda oynayasın . Fakat uncharted , god of war , vs vs gibi oyunları halo , forza bunlarıda yazayım bunları PC de oynayamadığımız için gidip konsol alıyoruz zaten . Parası olan alır kimisi ülkeme saygı gösteren der gider SONY kimiside geçmişe bakmaz oyun oynayacağım ben diyip 2 sinide alır olay bu . Fakat aldığınız ürünlerin TÜRKÇE çıkmasını istiyorsanız orjinal kullanmak zorundasınız . O bahsettiğim bizi seven sony bile geçen güne kadar oyunlarına TR eklemiyordu , baktı satışlar iyi gidiyor TÜRKÇE oyunların ardı arkası kesilmez oldu . Eskiden hangi oyunu TÜRKÇE oynuyordunuz çoğunuz hatırlamaz . Ama şimdi acaba TÜRKÇE gelecek mi diye düşünür oldunuz . Aradaki bu farkı bizler yaptık oyunları orjinal alarak , elinizden geldiğince oyunları orjinal alın ülke olarak bizler karlı çıkacağız bugün oyunlar TÜRKÇE olur yarın da TÜRKİYEYE özel fiyatlandırma yaparlar . Ama dediğim gibi orjinal alır ve kullanırsak olur bunlar yoksa anca yerimizde sayarız ona buna yalvarırsınız TÜRKÇE yama yapın diye.[:'(] Ayrıca yukarda ki yorumlarda da benim geçen yazıklarımın aynısını yazmış arkadaşlar , interneti olmayan kaldı mı ? İnternete bağlı olmadan PC , konsol kullanan var mı ? İster inanın ister inanmayın internet artık bir su gibi birşey insanlar için . Nasıl susuz duramıyorsanız internetsizde duramıyorsunuz . Bu bir gereklilik haline dönüştü çünkü dolayısıyla sorum şu live ı psn ı kullanmayan xbox ve ps3 oyuncusu var mı ? Oyunları orjinal alırım ama multisi olan diyen insanlar nerede hani , onlar internete bağlı olarak oyunlarını oynadıklarının farkında değlleri mi acaba

BSC Misafiri

6.4.2013 11:01:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky Kopyayı bitirmek için muhteşem bir hamle cihaz offline olursa 3 dk içinde oyundan atıyormuş offline takılanlar için rezalet benim açımdan önemsiz bir gelişme xbox ım hep online zaten.
Herkes senin gibi zengin değil. İnternetim sürekli gidip geliyor. Benim gibiler ne yapsın?

The_Rahip

6.4.2013 10:44:23

-2
quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN 2 konsoluda alicam, ayrica zaten surekli online bagliyiz live a neyin derdindesiniz gereksizler?
Maksat nerden elestirelim o. Bunu Sony yapsa ulu yuce Sony yapti vardir bir bildigi yorumlari okurduk gerci serveri bakima alip PSN i kapatan bir sirket nasil daima online diyecek orasi ayri bir komedi. 2013 yilina gelmisiz kac konsol oyuncusunun evinde internet yoktur yada almamazlik eder cidden merak ediyorum. Korsan gidecek diye telas durumlari varsa onu bilemem

BSC Misafiri

6.4.2013 10:19:35

-1
Bu açıklamadan şunu anlarım sadece. "Biz mıçtık, tüyü nereye dikelim onu tartışıyoruz" Başka birşey değil. En son Sony değilmiydi "Konsol çok pahalı diye söylendiğinde PARASI OLMAYAN ALMASIN" cevabı verip neredeyse piyasayı tamamen kaybetme tehlikesi yaşayan! Bu aynı dalga. Microsoft değil olay herkes hatasız kul ve kararları bekliyor ama maalesef öyle bir kul yok. Nintendo Wii U ile hata yaptı. Microsoft korsanı engellemek adına oyunları online olmadan oynatmayacak sistem ile gelerek hata yapıyor! Sony hata yapmıyor mu? Kesinlikle yapıyor çünkü PS1,PS2,PS3 eco sistemine baktığınızda herzaman çok güçlü donanımla gelirlerdi ama şu an PS4 ile sadece Nintendo Wii U ve Yeni Xbox'dan güçlüler eğer söylentiler doğruysa. PC'ler zaten çok ileride PS4 donanımından! Ama Nintendo ve Microsoft'a oranla Sony PS4 ile çok büyük bir hata yapmıyor. Bu yüzden BSC dahil tüm dünya'da forumlarda herkes oyunu şimdiden PS4'e vermiş durumda. Bu online sistemi ister istemez PS4'ün satışlarını arttırır. Bakalım bekleyelim görelim...

Jedi_masterr

6.4.2013 09:52:10

-2
2 konsoluda alicam, ayrica zaten surekli online bagliyiz live a neyin derdindesiniz gereksizler?

Project Scorpio

6.4.2013 09:52:04

-6
Kopyayı bitirmek için muhteşem bir hamle cihaz offline olursa 3 dk içinde oyundan atıyormuş offline takılanlar için rezalet benim açımdan önemsiz bir gelişme xbox ım hep online zaten.

Hoid

6.4.2013 09:19:47

0
Çıksında alalım konsolları boş laflara gerek yok , microsoft tanıtımını yapsın baktınız DRM var almazsınız olur biter PS4 ile devam edersiniz. İseyende benim gibi gider 2 konsoluda alır .

Kreuger

6.4.2013 08:46:06

0
Xbox u unutun ekimde ps4 alin keyfinize bakin

The_Rahip

6.4.2013 08:12:53

-1
Ms dogru söylüyor sonucta basin sozcusu degil. Koskoca bir sirketin calisani ve kendi tweet hesabindan attigi bir tweet bunu tutupta Ms' in sirket görüşü gibi gostermenin anlami yok.

cihandark

6.4.2013 06:02:13

+1
siz bizim siyasetçilere alışmışsınız microsoft'un düşünce özgürlüğü mantığını kavrayamamışsınız ne deseydi çalışanına ''fikirlerini söyleyemezsin yasaklıyoruz'' dese dahamı iyiydi e bizim millete ''ananıda al git'' diyen adam yaranır :P online mevzusuna gelirsek herkesinde dediği gibi böyle bir zorlamada bulunursa microsoft kendi ayağına sıkar sonuçta piyasada rakibi playstation var

Dinosaurborn

6.4.2013 05:02:36

+2
yeni nesilde de Sony ile yola devam.

Rai-gy

6.4.2013 03:50:29

-2
Bu kadar ezik bir firma olamaz ya.Tam amerikan firması.

- The Stig -

6.4.2013 03:34:44

+1
daha konsolu tanıtamadan böyle saçma salak olaylar yüzünden çok eleştiri ve negatif bir olayın içine girdi microsoft.. zaten ne bir açıklama ne bir tarih nede her hangi birşey var yeni konsol hakkında bu tarz söylem ve olaylar çok büyük eksi.. Şubat'ın 20sinden beri zaman microsoftun aleyhinde işliyor..

aykut291

6.4.2013 02:58:53

-1
"Çalışanımızın yayınladığı yazılardan haberdarız. Fakat bu kişi Microsoft'un resmi basın sözcüsü değil. Haliyle kendisinin kişisel görüşleri Microsoft'u da etkilemiyor. Henüz yeni nesil konsolumuzla ilgili resmi bir açıklama yapmış değiliz. Çalışanımızın yazılarıyla ilgili daha fazla yorum yapmayı da düşünmüyoruz." Bu nasıl açıklama böyle küfürmü etmiş belli değil. Koca Ms çalışanlarının yaptığına bak açıklamaya bak hele. Resmen evet online bağlantı olacak sizi ilgilendirmez kesin sesinizi dermiş gibi bir açıklama olmuş sanki. Ms çalışanıymış ama basın sözcüsü değilmişmiş ne söylediğinin bir önemi yokmuş Çok muhteşem bir açıklamaymış

BlackBeasT

6.4.2013 02:58:10

0
MS yeni konsolunda sürekli net bağlantısı istiyorsa, Konsol satmayınca kendisi emulatör serverleri kurar artık
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız