Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel'ın Yeni Punisher'ı Belli Oldu!


     Avengers, Iron Man, Thor ve dahası... Çizgi roman uyarlamalarını sevin ya da sevmeyin, eğer Marvel ve Netflix ortaklığında çekilen Daredevil'ı izlemediyseniz emin olun çok şey kaybediyorsunuz. Nisan ayında yayınlanan ve oldukça iyi yorumlar alan Daredevil şüphesiz bu senenin en iyi yapımlarından birisiydi.
 
     Dizinin ilk sezonundan sonra Daredevil karakteri Luke Cage, Iron First ve Jessica Jones gibi karakterler ile birlikte Defenders ekibinde yoluna devam edecekti. Ama ikinci sezonu planlanmamasına rağmen dizi o kadar çok sevilince hemen akabinde Marvel ve Netflix bir karara varıp Daredevil için ikinci sezon onayını vermişti. 
 
     Tabi ikinci sezon onayından sonra dedikodular da beraberinde geldi. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Jason Statham - Bullseye dedikodusu sıcaklığını korurken Marvel'dan ikinci sezon için beklenen bir duyuru geldi: Punisher!
 
     Çekilen birkaç film sonrası hakları Marvel'a dönen Punisher'ı Daredevil'ın ikinci sezonunda göreceğiz. Karakteri ise daha önce Walking Dead serisinde Shane'e hayat veren ve Wolf of Wall Street yanı sıra son olarak Fury filminde beyazperde de gördüğümüz Jon Bernthal canlandıracak. Punisher'ın Marvel evrenindeki daha da önemlisi Civil War'daki etkisini düşünecek olursak bu karakteri farklı yapımlarda da görme şansına erişebiliriz. 
 
     Son olarak eğer hala Daredevil'ı izlemediyseniz belki Spoiler olacak ama aşağıdaki video sizi biraz gaza getirebilir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comicbook Daredevil Punisher Marvel Netflix Defenders Dizi
The Witcher 3'ün Bu Haftaki Ücretsiz DLC'lerinde Yeni Görev ve Gwent Set Bulunuyor Söylenti: ZombiU PS4 ve Xbox One'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fenah2007

11.6.2015 02:11:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: paynetothemax yav kardeşim baştan desenize dare devil dizisinin içinde olcak diye! bende punisher'a özel dizi çekiliyor sandım ya kahretsin!
Hocam bende svindim lakin belki önce tepkiler ölçülüyordur. Karakter oturur ve sevilirse bir arrow - flash olayı görebiliriz. Tek başına bir Punisher dizisi ama daredeville ortak ilerliyecek.

paynetothemax

10.6.2015 20:47:20

0
yav kardeşim baştan desenize dare devil dizisinin içinde olcak diye! bende punisher'a özel dizi çekiliyor sandım ya kahretsin!

Apoc

10.6.2015 19:16:58

0
twd'te çok iyi oynamıştı rolünü,bence punisher rolü için uygun birini bulmuşlar

BSC Misafiri

10.6.2015 18:46:52

0
şuanakadar gördüğüm en iyi pnusher thomas jane'di diğerleri ne eski ne yeni yeri tutmaz bence filmde efsaneydi hernekedar filmde marvel çizgi roman süper kahraman havası olmasada iyi filmdi ve role yatkın karakterdi..

TheTrueDetective

10.6.2015 18:32:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Marvel candır ... Şu spider serisini düşürdükleri hal hariç, yaptıkları her iş rol model alınacak cinsten.
Spider-Man serisini Sony o hale getirdi aslında Marvel'ın bir yaptırımı yoktu o filmler üzerinde.

mlkvr

10.6.2015 17:11:30

-1
TWD'in efsane karakterlerinden Shane başkan he çok sevindim şuan tam punisherlık adamdır

BSC Misafiri

10.6.2015 15:46:00

0
Gerçekten DareDevil Marvel'in dizi bakımından yaptığı en iyi işlerden biriydi.Hatta en iyisi.

BSC Misafiri

10.6.2015 15:45:18

0
Castı beğenenler olmuş ama punisher ne kadar takip ediliyor diğer karakterlere göre belirsiz.Ancak olup olabilecek en alakasız cast olmuş. Ray Stevenson şu ana kadar en yakışan oyuncu oldu punisher için. Punisher kadar ağır havası olan bi karakter için Jon Bernthal fazla çocuksu kalacak

Tam35tr

10.6.2015 15:16:02

0
Daredevil bu senenin en süpriz dizilerindendi bence.Çok kaliteli ve gerçekçi yansıtılan bir dizi. C.Nolan'ın batman filmlerindeki ciddiyet var dizide.Çocuksu bir yöne başvurulmamış dizide.2. sezonu merakla bekliyorum.

freshmind

10.6.2015 14:54:38

0
Marvel candır ... Şu spider serisini düşürdükleri hal hariç, yaptıkları her iş rol model alınacak cinsten.

Venom59

10.6.2015 14:42:02

0
Marvel aldı başını gidiyor, Punisher karakteri için seçilen oyuncu da baya uygun olmuş. Kendisini Fury filminden biliyorum orda da iyi bir performans sergilemişti, izlemeyen var ise Fury kaçmayacak bir film. Diziye henüz başlamadım ama en kısa zamanda başlayacağım. Punisher'i görmek için de sabırsızlanıyorum.

TheTrueDetective

10.6.2015 14:32:44

0
Daredevil dizisi resmen The Dark Knight'ın televizyona uyarlanması gibi olmuştu iyi anlamda. Kusursuz bir dizi bana göre gerek kavga sahnelerinin gerçekçiliği gerek karakterlerin sezon boyunca gelişimi gerekse Hell's Kitche'nın karanlık ve ciddi atmosferi ile bence Marvel kendi Batman'ini yarattı iyide yaptı. İkinci sezon için sabırsızlanmamak elde değil.

Ouroboros_Tasarım

10.6.2015 14:25:32

0
oh be hayallerim gerçek oluyor

fazliboz

10.6.2015 13:59:38

+1
Punisher,kingpin gibi böyle marvel evreninde daha söz sahibi karakterlerin tanıtılması ilerde filmlerede katkı sağlar ayrıca o dövüş sahneside heralde son on yılda gördüğümüz en iyi kareografilerden biriydi

BiqBrav3

10.6.2015 13:50:57

+1
daredevil gerçekten çok kaliteli bi dizi olmuş bu flash ve arrow denen ergen dizilerin yanında şu kavga sahnesi bile yeter.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız