Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mark Millar'ın Nemesis Çizgi Roman Serisi Sinemaya Uyarlanıyor

 
Geçtiğimiz haftalarda Netflix'e özel olarak yayınlanan Proje ya da orijinal ismi ile Project Power'ın yönetmenlerinin yeni projesi açıklandı.
 
Özellikle Marvel tarafında sinemaya da uyarlanan Civil War hikayesinin yazarı olan Mark Millar'ın yazdığı Nemesis çizgi romanı filme uyarlanacak. Uyarlamanın yönetmenliğini Proje filminin başındaki isimler Henry Joost ve Ariel Schulman üstlenecek. Senaryoyu ise Emerald Fennell ve Stephen Chin üstlenecek. Ne yazık ki çizgi romanın senaristi Mark Millar projeye dahil değil.
 
Mark Millar bu konu ile ilgili Twitter'da şu açıklamayı yaptı: "Garip bir şekilde bu benim Nemesis kitabım. Ancak birkaç yıl boyunca Warner Bros.'a ait olacak. Ben Netflix'teyim ve bu işe dahil değilim. Onlar kendi tarzlarında bir şey yapacaklar gibi duruyor. Senaryoyu Emerald Fennell'ın yazdığını duyduğum için mutluyum. O mükemmel bir yazar."
 
Nemesis serisi Batman ile oldukça benzetilen bir seri. Dahi bir mühendisin devleti düşürmek için yasa dışı kahramanların peşinden gitmesini konu alan bir seri.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri nemesis çizgi romani uyarlama nemesis filmi oyuncular konusu nemesis kimdir ne zaman yayın tarihi
Sony, Spider-Man Evreninde Bulunan "Silk" Karakteri İçin Dizi Geliştiriyor Black Panther 2'nin Yapımına Mart 2021'de Başlanması Planlanıyormuş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız