Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Big Planet 2'nin İlk Tanıtım Videosu


 
     Hafta sonunun bomba haberlerinden biri haline gelen ve bugün adeta bir medya patlaması yapan Little Big Planet 2'den yeni video ve görseller gelmeye devam ediyor.
 
     Dün ortaya çıkan ilk ekran görüntülerinden sonra sabah saatlerinde ilk kaliteli görsellerine de kavuştuğumuz oyunun resmi duyurusu da geçtiğimiz dakikalarda dağıtılan basın bülteni ile yapıldı. Ayrıca bu resmi duyuru ile birlikte oyun için yeni ekran görüntüleri ve duyuru videosu da yayınlandı. Karakter tasarımlarının da yer aldığı ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Oyunun duyuru videosunda ise ikinci oyunun sahip olacağı bir çok yeniliğe yer verilmiş. İki milyonu aşan bölüm tasarımı içinteşekkür eden Media Molecule firmasının mesajları ile açılış yapan bu videodaki müzik bile oyunun dinamiğini oyuncuya yansıtmayı başarıyor. Little Big Planet 2'nin en büyük özelliği ise Puppets yani kukla özelliği olacak. Sackboy'unuzu tasarladığınız kuklaları kullanarak hedifne taşıyacak, gene kullanacağınız araçlar ile bitiş çizgisine bir adım daha yaklaşacaksınız. Ayrıca fare yarışları da videonun en dikkat çeken dakikalarını oluşturuyor.
 
     Ayrıca logosunun oluşumu ile de gülümsememizi sağlayan oyunun resmi internet sitesi de açıldı. Oyunun resmi sitesine ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
     E3 fuarında çok daha fazla video ve bilgi ile karşımıza çıkacak olan ve sene sonunda çıkması planlanan oyunun bu ilk videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Little Big Planet 2 Sony Media Molecule PS3
18.Haftanın Satışları (2010) Haftanın Fırsatı Gay Tony

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Little Big Planet 2
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız