Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu

 
 
Yayıncılığını Square Enix'in ve geliştiriciliğini Deck Nine Games ekibinin üstlendiği Life is Strange: Double Exposure için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yeni video 18 dakikalık genişletilmiş bir oynanış içeriğini bizlere sunuyor.
 
Ana karakterimizin Max'in büyümüş hali yer alıyor 
 
 
 
Life is Strange: Double Exposure için yayınlanan videonun detaylarına bakacak olursak oynanış içeriklerinin yanı sıra ana karakterimiz Max Caulfield'in seslendirme sanatçısı Hannah Telle'ye bir bakış atıldığını söyleyebiliyoruz. Ayrıca oyun yönetmeni Jonathan Stauder ve hikaye  yönetmeni Felice Kuan ile bir röportaj içeriği de bizlere sunuluyor.
 
Oyunun temel hikayesine bakacak olursak, Prestijli Caledon Üniversitesi'nde misafir fotoğrafçı olarak çalışan Max Caulfield, en yakın arkadaşı Safi'yi ölü halde buluyor. Max'in büyümüş haliyle karşılaştığımız yapımda en yakın arkadaşımızı kurtarmak için zamanda geriye gitmeye ve yıllardır kullanmadığımız bir gücü ortaya çıkarmaya hazırlanıyoruz.
 
Life is Strange: Double Exposure, 29 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve PC için (Steam ve Microsoft Store üzerinden) çıkacak. Ayrıca Switch çıkış tarihi ile ilgili daha fazla ayrıntı yakında duyurulacak.
 
 
 
Röportajlar
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı

BSC Misafiri

15.6.2024 23:51:38

0
Chloe !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız