Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Left 4 Dead Serisi PS3 Yolunda Mı?


 
     Hatırlayacaksınızdır; Valve'nin E3 öncesi durumu karışıktı. Bir haber çıktı E3 sürprizi Half Life ile alakalı denildi, bir haber çıktı E3 sürprizi olmayacak, gösteri iptal denildi. Ancak Valve patronu Gabe Newell, Sony'nin E3 konferansında âniden çıkıp, robotumuz GlaDos'un sesleri eşliğinde Portal 2'nin PS3'e çıkacağını duyurmuştu. Bununla da kalmayıp Portal 2'nin en iyi performansı PS3 versiyonunda vereceğini söylemişti.
 
     Bunların ardından çok geçmeden, bir ara PS3 hakkında "zaman kaybından başka birşey değil" diyen Gabe Newell, PS3'ü överek "PS3 Piyasadaki En Engin Konsol" demişti. Şimdi ise Valve'den Doug Lombardi, PS3 Magazine'a Valve'nin PS3'deki geleceğiyle ilgili konuştu.
 
     PSM3'e konuşan Doug Lombardi, PS3'e ilerleyen zamanlarda Valve tarafından geliştirilen bir oyunun geleceğini açıkladı. Akıllara Left 4 Dead'in PS3 yolunda olduğunu getiren Lombardi'nin sözlerinin devamı şöyle oldu, "Geleceğin ne getireceğini kim bilebilir?"
 
     Bunun yanı sıra Doug Lombardi, PSM3'e Portal 2'nin PS3'deki durumu ile ilgili de açıklama yaptı. Lombardi, Portal 2'nin Move veya 3D özelliğini kullanmayacağını açıkladı. Lombardi, "PS3'ün Move ve 3D özelliği, Portal 3'ü veya başka bir oyunu beklemeli. Portal 2, bu özellikleri kullanmayacak." dedi.
 
     Portal 2, Valve'nin yaptığı ilk PS3 oyunu özelliğini taşıyor. Ancak Portal 2, firmanın PS3'e uyarlanmış ilk oyunu değil. Daha önceden PS3'e EA'in uyarladığı Orange Box, 2007 yılında çıkmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps microsoft xbox 360
Marvel vs Capcom 3 Karakter Listesi Sony'nin Gamescom Listesi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

28.7.2010 21:41:12

0
Hazır PS3'e dönmüşken Orange Box'u da elden geçirsinler Xbox ve PC versiyonları karşısında rezil durumdaydı bu Valve'den her şey beklenir artık umarım HL'yi PS3 uğruna rezil etmezler..

aydogdu1453

28.7.2010 16:27:58

0
Half life gibi bir şaheseri mahvetmesinler de ne halt ederlerse etsinler.

Jack Rabbit Slims

28.7.2010 15:03:11

0
Valve'den herşey beklenir artık, Ps3 ex bile olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Left 4 Dead 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız