Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima: Zone of the Enders 3'ü Başkası Yapsın

Zone of the Enders serisini oynamadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz.

    Hideo Kojima deyince ilk aklımıza gelen Metal Gear Solid olur. Fakat bu dahi yapımcının oyun endüstrisine yön verdiği önemli bir kozu daha var. Tabiiki de Zone of The Enders serisinden bahsediyorum. Playstation 2 döneminin en hareketli oyunlarından mecha aksiyonu ZotE'nin üçüncüsünü çok uzun zamandır bekliyoruz. Peki Kojima bu oyuna ne zaman el atacak?
 
    Kojima ve firması Kojima Productions ile ilgili bir son röportajda kendilerinin Zone of the Enders 3 yapımına başladığını öğreniyoruz. Ancak şu anda firmanın böyle bir projeyi yürütmesi gerektiği kadar zamanı yokmuş. Bu yüzden Hideo Kojima, Zone of the Enders 3 projesini başka birilerinin yürütmesini istiyor.
 
    Kojima Productions'un Zone of the Enders 3'ü hangi platformlar için yapım aşamasına soktuğu bilinmiyor ancak kesin bir şey var ki oyun geliştirme sürecinin çok başlarında.
 
    Üçüncü yapımı bir kenara koyarsak ilk 2 oyunun HD sürümlerinin çok yakında bizlerle olacağını hatırlatalım. Zone of the Enders HD paketi PS3, 360 ve PS Vita için hazırlanıyor ve 2012'ye göz kırpıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
zone of the enders 3 hideo kojima Zone of Enders HD Collection Zone of Enders Zone of Enders: 2nd Runner Konami Hideo Kojima Sunrise Animation PS3 Xbox 360
Söylenti: Yarın Resident Evil 6 Duyuruluyor Rapor: Xbox Live TV, Bu Seneye Yetişecek

BSC Misafiri

16.9.2011 23:26:03

0
bu kojimanın da işi rahat, gelin yapın ben sıkıldım, diyor adam >D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zone of the Enders HD Collection
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız