Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Journey'nin Telif Hakları Geliştiricisine Geçti


     Geliştiriciler genellikle oyunlarının kârlarının büyük kısmının yayıncı firmalara kalmasından şikayetçidirler. Playstation 3 için Journey adlı harika oyunu da geliştiren thatgamecompany de benzer durum içindeydi, ama bu durum değişiyor.
 
     thatgamecompany'nin Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre Journey'nin PS3 sürümünün telif hakları alındı. Şu ana kadar oyundan yeterince gelir elde edemeyen geliştirici de böylece yüksek kâr etmeye başlayabilecek. Yine de Journey serisinin genel haklarının hala Sony'de olduğunu belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
flOw flower psn ps3 journey thatgamecompany
Final Fantasy X / X-2'nin Özel Sürümü Göründü Xbox One'da Bağımsız Geliştiricilere Yayın Hakkı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frozen Grenadier

25.6.2013 14:40:07

0
yalnız adamların oyunları çok güzel flow flower ve journey üçüde sanat eseri gibi oyunlar bi araştırdım wikiden de bu oyunların hepsine santa monica eli deymiş :)

CommandPrompt

25.6.2013 10:44:48

+1
Firma Sony'nin değil ama Sony'nin kankası Oyundan şimdiye kadar kazanılan kazanıldı ondan vermiştir Sony tahminimce.. Yeni nesille iyice düşücektir satışları diye düşündüğünden,son zamanlarda firmaya verelim ki hakları ki "kankalığımız" bozulmasın,biz madem yeni nesilde bağımsız stüdyolara destek vericez dedik,thegamecompany'i elimizde tutalım yeni "Journey"ler yapsın demiş olabilir.. Journey'i çok severim o ayrı..

digimon52

25.6.2013 09:01:18

0
@Bernhard öyle olabilir ancak telif hakkı neden sony de ? Sony nin bu oyun stüdyosuna katkıları olabilir diyorum.

Bernhard

25.6.2013 08:54:31

0
Sony, Thatgamecompany'nin sahibi değildir. Thatgamecompany bağımsız bir stüdyodur.

digimon52

25.6.2013 08:35:52

-1
ne alaka sony nin oyun stüdyosu sonucda ,tüm mebla sonyden cikiyor oyun yapimcilari icin sonra kar ettme olayi birza garip. adamlar sorla sunu bunu yapin demiyor en azindan sizleri rahat birakiyor oyun yapmanis icin deaha ne yoksa jorney FPS yapardiniz :D hersene yeni bir jorney :D arada bir celiski var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Journey
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız