Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Infinity Blade'in İlk DLC'si Geliyor

45 level olduğunuzda Marrow Fiend sizi bekliyor olacak.
 
     iOS için geliştirilen oyunlar arasında en iyi görüntülere sahip olan ve çıkışı ile birlikte rekor kıran Infinity Blade için DLC geliştiriliyor. Geliştirici Chair Entertainment'den Donald Mustard, "Oyunun bu kadar harika görünmesi bizim için de çok etkileyici bir şey. Fakat oyun içi öğelerin bu kadar güzel görünmeleri için çok çalışmanız gerekir, biz harika görünsün istiyoruz." şeklinde bir açıklama yaparken ilk DLC paketinin ayrıntılarını paylaştı.
 
     Önümüzdeki hafta yayınlanacak bir güncelleme ile birlikte beş yeni silah, beş yeni kalkan, beş miğfer ve bir zırh eklenecek. Oyundaki level sınırı 45'e yükseltilerek, Marrow Fiend isimli yeni düşmanınız ile karşılaraşarak ona karşı mücadele edebileceksiniz. Bunların yanı sıra keşfedebileceğiniz yeni yerler (Zindanlar gibi) eklenirken, hikayenin biraz daha genişlediğine şahit olacaksınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games iphone unreal engine project sword epic citadel Infinity Blade DLC
Joy Ride'a Bedava DLC, Gelecek Ay Çıkacak Monday Night Combat PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Infinity Blade
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız