Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Goat Simulator 3 Switch Konsoluna Çıktı

 
 
Yayıncılığını Coffee Stain Publishing ve geliştiriciliğini Coffee Stain North stüdyosunun üstlendiği eğlenceli içeriklerle bezeli Goat Simulator 3, Nintendo tarafından kullanıcılara sunulan Switch konsoluna çıkışını gerçekleştirdi. Oyun şu anda Nintendo eShop üzerinden 26.99 dolardan indirimli bir şekilde satışa sunuluyor.
 
Goat Simulator 3 eğlenceli içeriklerle bizleri karşılıyor
 
 
 
Goat Simulator 3, bildiğiniz üzere daha önce PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürüldü. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden mevcut durumda. Aynı zamanda  mobilde App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android’de yer alıyor.
 
Keçi simülasyonu olarak da nitelendirilen yapım içerisinde ilk oyunun devamı niteliğinde bir içerik bizleri bekliyor. San Angora'nın kum havuzunda büyük bir maceraya başladığımız yapımda çözmemiz gereken görevler, ortaya çıkarmamız gereken sırlar ve ortalığı kaosa sürükleyebileceğimiz durumlar yer alıyor.
 
Etrafta kol gezen NPC'lerle dolu bir dünyada yer aldığımız oyunda onları kışkırtabiliyor, kafa atabiliyor, çarpabiliyor ve çok daha fazla eğlenceyle karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
 
 
Oyunda neler var?
 
Eğlenceli içerikleri ve ortamları ile karşımıza çıkan ve keçilerle beraber insanlara karşı gelebileceğimiz yapımda türlü platform unsurları ile karşı karşıya kalıyor ve eğlencenin dibine vurmaya hazırlanabiliyoruz. Gerçekçi bir dünya içerisinde yer aldığımız yapımda çiftlik deneyiminden baş döndürücü bir maceraya adım atmaya hazırlandığımız yapımda hayallerimizdeki keçi olmadan yaşamak durumunda kalıyoruz.
 
Oyun şu anda birçok platformda bulunurken, aynı zamanda Switch konsoluna da gelmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda istediğiniz yerden oyunu oynayabiliyor ve istediğiniz bir keçi ile beraber ilerlemek durumunda kalıyorsunuz. Bir ada içerisinde yer aldığınız yapımda büyük bir maceraya atılırken, elbette bu keçilerin neler yaptığı konusunda fikir sahibi olabiliyor, etrafı keşfederken üç arkadaşınızı yanınıza davet edebiliyor ve dilediğiniz şekilde tek oyunculu veya tamamen arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz bir yapıyla karşı karşıya kalabiliyorsunuz.
 
Bu tarz oyunlar içerisinde işbirliği ve çevrimiçi mod bulunuyorsa, muhakkak bu tarz bir destekte oynamanızı tavsiye ediyoruz. Ancak bu şekilde arkadaşlarınızla beraber daha fazla eğlenebilir ve eğlencenin dibine vurabilirsiniz. Bir yandan arkadaşlarınızla sohbet ederken, diğer yandan ise harita içerisinde yer alan mini oyunlara dalış yapabilir, insanları boynuzlayabilir ve çok daha fazla detayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu sayede arkadaşlarla beraber oyunu oynamak çok daha eğlenceli hale gelebilir ve oyun içerisinde uzunca vakitler geçirebilirsiniz. İlgi çekici ortamlara, bölgelere ve çok daha fazlasına geçiş yapabileceğimiz yapımda, sevdiğimiz karakterlerle beraber oynamak durumunda kalıyor ve serinin önceki oyunlarında yer alan karakterlerin daha gelişmiş halleri burada karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geliştirici ekip bu noktada oldukça fazla eğlenebileceğinizi ve serinin önceki oyunlarını oynamadıysanız muhakkak oynamanız gerektiğini vurguluyor.
 
 
 
Çünkü oyun içerisinde gerçekten de alışılagelmişin dışında bir yapıyı barındırıyor ve istediğiniz şekilde ilerleyebileceğiniz ve türlü mücadelelere atılabileceğiniz bir yapıyla karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Oyunda elde ettiğiniz görevlerle beraber farklı kombolar gerçekleştirebiliyor, farklı bölgelere doğru ilerleyerek buralardaki sistemleri ortaya çıkarabiliyor ve türlü görevleri tamamlayarak yeni yeteneklerin ve becerilerin sahibi olabiliyorsunuz.

Oyun alışılagelmişin dışında bir yapıya sahip olduğu için, elbette nasıl oynamanız gerektiği oyun içerisinde herhangi bir şekilde söylenmiyor ve vurgulanmıyor. Herhangi bir rehberin olmadığı da oyun içerisinde eğitim bölümü yer alıyor. Ancak bu eğitim bölümü dışında, elbette herhangi bir şekilde neler yapabileceğiniz konusunda ipucu verilmiyor. Keyifli bir şekilde ilerleyebileceğiniz ve istediğiniz şekilde yer alabileceğiniz yapımda geniş bir mücadeleye adım atmak durumunda kalıyor ve burada macera boyunca farklı ve türlü keçilerle yer alabiliyorsunuz. Gerçekçi yapılarla beraber ilerleyebileceğiniz yapım içerisinde kendi sürünüzü, yani keçi sürünüzü toplayabiliyor ve ekibinizi burada toplamak tamamen size ait oluyor. Açık bir dünyada yer aldığınız yapım içerisinde keçinizi kontrol ederek temel hareketleri üzerinde ustalaşmak durumunda kalıyor, bununla beraber keçenizde toslayarak insanları uçurabiliyor veya bazı engelleri parçalayarak aşmak durumunda kalıyorsunuz.
 
Bu tarz hatalarla her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor. Dikkat çekici unsurlarla beraber yer alabileceğiniz yapım içerisinde keçinin neler yapması gerektiği konusunda fikir sahibi olmaya çalışıyor ve bir gece gerçek hayatta nasıl hareket ediyorsa ona göre oyun içerisinde gerçekçi simülasyonlarla yerimize alabiliyoruz. Dolayısıyla bu tarz detaylarla oyunda bir keçiyi kontrol etmek durumunda kalıyor, keçi ile beraber zıplayabiliyor, hızlı bir şekilde koşabiliyor, depar atabiliyor ve daha fazla detayla yolumuza bakabiliyoruz. Eğlenceli içerikleri ile ön plana çıkabileceğimiz yapım içerisinde hayallerimizdeki platform unsurlarına kavuşabiliyor, birden fazla keçi ile istediğimiz gibi ilerleyebiliyor ve 3 kişiye kadar arkadaşlarımızla beraber yerel veya çevrimiçi işbirliği modunda oynayabiliyoruz.
 
 
 
Oyun içerisinde elbette arkadaşlarımızı davet ederek yıkıma onları da katabilir ve bu tarz oyunlarda bu tarz detaylarla beraber daha fazla eğlenmek için arkadaşlarla beraber oynamak çok daha eğlenceli bir deneyimin kilidini açabiliyor. Ne kadar çok keçi olursa o kadar çok etrafı yıkabiliyor, mini oyunlara katılımı sağlayabiliyor ve bu mini oyunlar üzerinde elbette arkadaşlarınızla kapışabiliyor, hatta arkadaşlığımızı sonlandırabiliyoruz. Durum böyle olunca elbette bol bol ödüllerin ve eğlencenin dibine vurmaya hazırlanabiliyorsunuz. Oyunda bunları kazandıktan sonra çeşitli özelleştirme sistemleri ile karşı karşıya kalabiliyor ve böylece kankalarınızla uyumsuz bir şekilde giyinip herhangi bir şekilde rezil olabiliyorsunuz.

Oldukça eğlenceli yapısı ile beraber 2022'nin Kasım ayında Face Platformu için piyasaya sürülen bu yapım gerçekten de dikkat çekici ve oynanmaya değer bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Uyumsuz bir şekilde giyinebileceğiniz ve istediğiniz şekilde özelleştirme ve kişiselleştirme seçenekleri ile karşı karşıya gelebileceğiniz yapımda oldukça farklı içeriklerle karşı karşıya kalıyor ve bir mini oyuna giriş yaptıktan sonra oradaki mini oyunu en iyi şekilde bitirmek durumunda kalıyoruz. Örneğin bir mini oyun içerisinde arabalarla yarışabiliyor ve arabalarla beraber birbirinize vurarak patlatmak durumunda kalıyorsunuz. Diğer taraftan kaleye gol atmanız gereken bir mini oyun karşınıza çıkabilir ve bununla beraber dilediğiniz gibi futbol deneyimi elde edebiliyorsunuz. Ek olarak basketbol mini oyununa geçiş yaparak, elbette burada basket atmaya çalışıyor ve diğer yandan birebir dövüşlere katılabileceğimiz ve belli bir alandan rakibi itebileceğimiz çok çeşitli mini oyunlar bizleri bekliyor. Dolayısıyla oyun içerisinde oldukça fazla mini oyun bizlerle buluşmaya hazırlanıyor ve güzel bir şekilde burada eğlencenin dibine vurmak durumunda kalıyoruz.
 
 
 
Keçiliğimizin en güzel yanlarından biri de elbette istediğimiz şekilde ilerlemek ve etrafa olabildiğince kaosa sürüklemek. Tamamen keçi simülasyonuna odaklanan bu yapımda keçilerle beraber zıplayabiliyor, hızlı bir şekilde koşabiliyor, onları en iyi şekilde giydirebiliyor ve adeta bir moda ikonu olarak karşı karşıya gelebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyunda yer almak gerçekten de eğlenceli bir yapıyı beraberinde getiriyor ve oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca dilediğimizi ortaya çıkarabiliyor ve yepyeni maceralara adım atmak durumunda kalıyoruz. Oyun içerisinde aynı zamanda çıkışından bu yana güncellemelerin olduğundan bahsedebiliyor ve bu güncellemelerle beraber dilediğimizi gerçekleştirebiliyoruz ve tam bir oyun deneyimiyle karşı karşıya kalabiliyoruz.

Oyunun en önemli özelliklerinden biri bildiğiniz üzere keçi olmak ve bu keçi ile beraber istediğiniz gibi ilerlemek. Bunun yanı sıra istediğiniz gibi tek oyunculu bir şekilde oynayabilir ve yanınıza üç arkadaşınızı davet edebilirsiniz. Bu sayede hem tek oyunculu hem de çevrimiçi veya yerel bir şekilde oyunu deneyimleyebilirsiniz. Ancak bu tarz oyunları arkadaşlarla beraber oynamanızı tavsiye ediyoruz. Bunun yanı sıra keçilerimizi özelleştirmenin çok çeşitli yolları bulunuyor. Örneğin keçemizi tuvalet kağıdı rulolarından çay tepsisine kadar oldukça farklı şekillerde bir sürü saçma sapan şeyle giydirebiliyor ve istediğiniz gibi oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz. Ekstra içeriklerle ve güncellemelerle beraber oyun mutlaka oynanması gereken ve yer verilmesi gereken projeler arasında yer alıyor. Son olarak bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Oyun zaten şu anda birçok platformda yerini alıyor ve dilediğiniz gibi oyuna geçiş yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda birden fazla oyuncuyla beraber oynayabilir ve arkadaşlarla beraber dilediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Disney Epic Mickey Rebrushed Demosu Şu Anda Mevcut SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız