Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 13'te Hacker'ların İşi Zor

 
    EA, FIFA 13'ün güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkarmak için çok büyük yatırımlar yaptığını açıkladı. Bundan önce hacker'ların açıklarını yakalayıp diğer oyuncuların canını yaktığı FIFA'da, bu olasılığın minimuma indirilmesi hedefleniyor.
 
    Özellikle FIFA Ultimate Team eklentisinin 'phisher' ve 'scammer'ların hedefi olduğunu söyleyen EA Games başkanı Frank Gibeau, bu sorunlardan sonra çok büyük deneyim kazandıklarını söyledi.

    "Oyun endüstrisinde çok akıllıca hack işlemleri gerçekleşiyor ve bu durdurak bilmeyen bir savaş" diyen Gibeau, FIFA 13 ile çok sağlam yatırımlar yaparak bu savaşı kazanacaklarını iddia etmekten ise çekiniyor. "Zaferi deklare ettiğiniz vakit, birileri çıkıp, size başaramadığınızı gösterecektir." diyen Gibeau, hacker'ların güçlerinin de farkında olduğunu gösteriyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
electronic arts ea fifa fifa 13 ea sports hacker güvenlik ea games xbox 360 playstation 3 pc
"Vita'nın Gücü MGR: Revengeance İçin Yetersiz" Professor Layton vs Ace Attorney'de Herşey Yolunda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

21.8.2012 18:23:09

0
ULTİMATE TEAM BAĞIMLISIYIM TAIM KURMAK VE ÖZGÜRCE KENDI YARATTIGIN TAKIMLA KUPALAR KAZANMAK HARIKA AMA DAHA ONCE BASIMA GELMSEDE HACK OLAYI BASIMA GELSE VE TAKIMIMI ÇALSALAR BAYA ICIM YANARDI .:)))

hayansame

21.8.2012 17:58:40

0
Bsc,halkı; Birbirinize sataşmadan duramayorsunuz degilmi, Güzelce haberi okuyup ,haberle ilgili bir yorumunuz düşünceniz varsa yazarsınız. Ama siz Haberden çok başkalarının yorumlarını okuyup ,laf sokma,aşagılama peşindesiniz. Biri yanlış yazdıysa ne olmuş,yada düşüncesi size aykırı veya antipatik geldiyse ne yapacaksınız,ilk işiniz çirkin bir uslup ile ona karsılık vermekmi olacak... Güzelce niye geçinemiyoruz... FiFA

Kazumatr

21.8.2012 16:14:20

0
Her kilidin bir anahtarı olduğu gibi dünyada açlamayacak kilit yaptım demenin mantığınıda anlayamıyorum illaki bu sistemide kırarlar. Bu firmalar varya oyun firmaları çok yetenekliler güzel işler yapıyorlar ama gerizekalılar işte hala korsanı bitirmenin yolunu bulamadılar niye çünkü herşey para diye düşünüyorlar. Bütün firma sahipleri toplansa ya siz onca işler çıkartıyorsunuz ya bukadar koruma sistemine milyon dolarlar yatıracak kadar salak ve bu koruma sistemi kırıldıktan sonrada milyonlarca zarara uğrayacakkadar salakca bi yatırım yapıyorsunuz resmen derdim. Korsanı bitirecek tek şey vardır. Oda milyon dolarlar harcayacaklarına oyunları 39 $ gibi fiyat yerine 19 veya 15 $ a satsalar korsanda büyük ölçüde azalır kimse uğraşmak istemezki kardeşim bi konsol alıyorsun 3 oyun alsan bi konsol parası yapıyor resmen insanlar kazıklanıyor bir firmadas cesurca davransa ve çok kaliteli yapımını böyle satsada dünyaya örnek teşkil etse korsanı kopya korumaları bitirmez oyunların pahalılığı inmedikçe cazip olmaya devam edicektir. Bakınız eskiden ülkemizde müzik albümleri vs heryerde hem satış hemde alış yönünden aranıyordu ama şimdi bir albüm 5 lirayada var 1 lirayada sanatçılar bunu çözdü eskiye nazaran çok az talep var korsana.

BlackBeasT

21.8.2012 15:34:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: MrKhAn o7 Adamlar online sistemdeki hilelerden bahsetmiş, burdak yorumlar korsancılık vs. bıdı bıdı yapıyolar. Önce haberi okuyun bi.
La...Hackerların yaptığı korsan eylem değil mi? Önce Oyun kültürüni geliştir..burda yorum yapanlara laf atıp egona mastürbasyon çekmek için bidi bidi billi billi yapma

MrKhAn o7

21.8.2012 15:24:03

0
Adamlar online sistemdeki hilelerden bahsetmiş, burdak yorumlar korsancılık vs. bıdı bıdı yapıyolar. Önce haberi okuyun bi.

vfdg

21.8.2012 15:17:44

0
Yine buna çözüm bulurlar ancak iyi bir yatırım olmuş.FUT 12'de ben adamın ligsiz marceloyu 200 maçlı bir şekilde sattığını gördüm.Hemde ps3'te

BlackBeasT

21.8.2012 15:11:27

0
Bu şekil açıklamalar yaparak Release gruplarını iyice ateşliyorlar.Ubisoft'da server kurup online kontrolu DRM sistemi geliştirmişdi ne oldu 1 ay dayandılar.Oyunu satın alanlar isyan ediyordu...NFOlarında DRMye değil oyunlar odaklan Ubişim notu düşmüşlerdi..:D

Untouchable-TR

21.8.2012 14:58:10

+2
Gene de imkansız değil.Korsanı durdurabilecek bir teknoloji ya da fikir yok şu anda..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 13 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
102 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız