Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Mickey, Üçleme Olabilir

Epic Mickey'de unutulmuş Disney karakterleri ile tekrar karşılaşacağız.
Nintendo Wii'nin en özel oyunlarından biri olacağına kesin gözüyle bakılan Epic Mickey için yeni detaylar gelmeye devam ediyor.
 
Dün ilk olarak PS3 ve Xbox 360 için yapılacağı belirtilen fakat daha sonra Nintendo Wii platformuna özel olduğu ortaya çıkan Epic Mickey, üçleme olarak oyuncuların karşısına çıkabilir.
 
Oyunun yapım ekibinin başında bulunan Waren Spector, Epic Mickey 2 ve 3'ün hikayesinin, konseptinin kafasında hazır olduğunu belirtti ve oyunun bit troloji olabileceğini söyledi.
 
"Benim için genişletilemeyecek hiçbir şey yoktur. Ve bu dünyadaki karakterler ile ilgili başka bir oyun planlayıp yapamassam, iş yapamıyormuş gibi hissedebilirim. Kafamda oyun için ikiden fazla plan var. Fakat şu an için onaylanmış değiller. Bu nedenle belkide onları hiç göremeyebiliriz. Deux Ex içinde üç oyun planım vardı ama şu an nerede olduğumu görüyorsunuz." diyen Spector, kafasındaki fikirlere rağmen bunu gerçekleştirmeme ihtimalinin de olduğunu belirtmiş oldu.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Mickey Wii Disney Junction Point Studios
Nintendo; Konsollarına Çıkacak Oyunları Duyurdu Japonya'da İlk Gün Oyun Satışları (29 Ekim)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Mickey
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız