Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eidos Montral'de Önemli Bir Ayrılık


    Deus Ex: Human Revolution ve Thief gibi oyunların yapımcısı konumundaki Eidos Montreal'de önemli bir ayrılık yaşandı. Eidos Montreal'in genel müdürü Stephane D'Astous, firmadan geçtiğimiz Cuma günü ayrıldı.
 
    Konuyla ilgili bilgilendirmeyi bugün kendi sitesinden yapan D'Astous'un belirttiklerine göre bu ayrılığın sorumlusu Square Enix Europe, yani eski adıyla Eidos. D'Astous'un yazısında söylediklerine göre Eidos Montreal'de son yıllarda üst firma açısından 'liderlik' eksikliği hissediyordu. Hatta çoğu karar zamanında iki firma birbiriyle uzlaşma konusunda sıkıntı çekiyordu. Eidos Montreal'e gereken ilgiyi göstermeyen Square Enix Europe'un bu tavrı, D'Astous'u firmadan ayrılma kararına itmiş.
 
Bakalım bu ayrılık Eidos Montreal'i ilerleyen dönemde nasıl etkileyecek? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Deus Ex 3 Deus Ex: Human Revolution PS3 Xbox 360 PC Square Enix Eidos
ACIV'ün Yeni Oynanış Videosu Etkileyici Gözüküyor! God of War'la İlgili Yeni Duyuru Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.7.2013 00:45:35

0
hitman 6 nerde kardeşim?

aykut291

23.7.2013 21:48:35

0
Valla bilmiyorum ben Türkiyeyle karıştırdım orayı ozaman

Quirah

23.7.2013 21:31:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Önemli olan oyunu yapan çalışanlar onlara birşey olmasın da genel müdür dediğin nedirki biri gider yerine hemen başkası gelir. Önemli olan herzaman kalifiye çalışanlardır onlar olmadan asıl bir hiç olur edios montreal.
İnsanlar oturarak genel müdür olamıyor zaten. Kendisi Eidos Montreal'i kuran grup arasında yer alıyor. Çalıştığı oyunlar da şunlar; http://www.giantbomb.com/stephane-dastous/3040-92502/

aykut291

23.7.2013 21:28:14

-1
Önemli olan oyunu yapan çalışanlar onlara birşey olmasın da genel müdür dediğin nedirki biri gider yerine hemen başkası gelir. Önemli olan herzaman kalifiye çalışanlardır onlar olmadan asıl bir hiç olur edios montreal.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Human Revolution ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız