Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls 3'ün Japonya Çıkış Tarihi Açıklandı


      Büyük bir kitle tarafından merak edilen yeni Dark Souls oyunu Dark Souls III'ün Japonya çıkış tarihi açıklandı. From Software yaptığı açıklamada oyunun Japonya'da PlayStation 4 ve Xbox One için 24 Mart 2016'da çıkacağını duyurdu.
 
      Oyunun Batı çıkışı hakkında herhangi bir bilgi verilmese de Dark Souls 3'ün Japonya çıkışına yakın bir aralıkta Batı'ya geleceğini söyleyebiliriz. Önümüzdeki günlerde Dark Souls 3'ün hem Batı çıkış tarihi hem de PC çıkış tarihi hakkında bilgiler gelecektir. Resmi bir duyuru yapıldığında sizlerle paylaşacağız. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu.com Dark Souls 3 Dark Souls III From Software Aksiyon RPG PC PS4 Xbox One
Nors Mitolojisini Konu Alan Jotun'un Yeni Devi Kaunan ile Tanışın The Last Guardian, TGS Etkinliğinde Sahne Alacak Gibi Görünüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

# Ace #

14.9.2015 16:52:29

+2
İng dili sevenler gelmiş he he; hangi konuda olursa olsun; bu yama olur, veya bir rpg oyun konusunda biri türkçe gelecekmi lafından hemen sonra bunlar atlar ve ing öğrenseydiniz bıla bıla derler. Benim ing sorunum yok oyunları rahatlıkla anlıyor iken yine birçok ''rpg türü öncelik'' türkçe gelsin diye diretirken bu yazılanları görmek üzüyor. Geçin ing öğrenin dil olayını ne eğitim sistemi düzgün, ne ekonomisi düzgün, hep zam zam ile yönetilen yurdumun insanına ing öğrenin ya boşver türkçeyi demek garip kaçıyor. Şimdi orjinal, kopya konularına girmeyelim, gelir veya gelmez bu oyunlar türkçe ama bunu istemek her türk oyuncunun hakkı ve bunun üstüne gelip ing öğrenin denmesi yüzsüzlük.

stalker(1979)

13.9.2015 18:41:15

0
Siz bile böyle düşünürseniz adamlar zaten Türkçe yapmazlar oyunları. Zaten çoktan İngilizceye razı olmuşsunuz adamlar neden Türkçe yapsın ki? Satış rakamları iyi olsa bile nasıl olsa Türkçe istemiyorlar deyip yapmazlar zaten. :) Aman oyun firmaları Türkçe oyun yapmaya uğraşmasınlar. Zaten Türk dili dediğin dünyada nedir ki İngilizcenin yanında. :) Bunları konuşacağımıza şimdiye İngilizce öğrenmiştik doğru hatta ismimiz bile yabancı olurdu. Haklısınız Türkçe isteyen bizlerde bir sıkıntı var demek ki. Gerçekten yazık bize.

Hoid

13.9.2015 14:17:05

-4
Öncelikle oyunun dili dediğin İngilizce ki bugün dünya dili olarak kabul edilmiş . Senin kullandığın dili ise çok kısıtlı bir kesim kullanıyor ve orjinal oyun almıyor halk . Dolayısıyla adamların oyunları Türkçe getirmesi gibi bir gayretleri olmaz ve olamaz . Eğer bizler orjinal ürün kullanan bir toplum olsaydık bugün Türkçe gelir mi diye sormuyor olurduk . 2. Kısıma gelirsek bu bizim ülkenin rezaletliğinden kaynaklanıyor , ülkeyi adam gibi yönetemedikleri için bu fiyatlar böyle bu nedenle abuk sabuk akla hayale sığmayacak vergilerimiz var . Bundan nem alanda dağıtımcılarımız var Milletin ingilizce öğrenin lafı çok doğru zira bu ülkede Türkçe oyun hayalden öteye geçemez bu satış rakamlarıyla . Onun için paşa paşa İngilizce öğreneceksiniz yahut yıllar sonra çıkan Türkçe yamaları bekleyeceksiniz olay bu kadar basit . Konsol kullanıyorsan PS4 kendi oyunlarına Türkçe dil desteği ekliyor o tarafa yönelebilirsin ancak dedğin gibi fiyatlarda ortada

seifer

13.9.2015 13:51:05

+5
quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Her oyuna Türkçe dil desteği beklemekle geçirdiğiniz süreyi İngilizce öğrenmeye harcasanız şu an birçok oyunun senaryosunu ezbere biliyor olurdunuz.
Çok merak ediyorum kaç ülke vardır, oyunlari kendi dilinde isteyince verilen cevap sen git o oyunun dilini öğren cevabini veren? Bir de diğer bütün dünya ülkelerinden daha pahaliya oyunlari satin aldigimiz halde kendi dilimizde oyun istemek suç olsun.

KanameSama

13.9.2015 06:07:20

-4
quote:

Orjinalden alıntı: seifer Türkçe dil desteği gelir mi acaba?
Her oyuna Türkçe dil desteği beklemekle geçirdiğiniz süreyi İngilizce öğrenmeye harcasanız şu an birçok oyunun senaryosunu ezbere biliyor olurdunuz.

Hoid

12.9.2015 22:35:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Büyük ihtimalle gelmeyecektir, zaten senaryosu çok sağlam olsa da, aksiyonu, zorluğu ile öne çıkan oyunlar oluyor genelde Souls serileri. Oyunu bitirip daha sonra bir yerlerden senaryosunu okuyabilirsiniz.
Kaşıntı başladı bende

İdrak İstimlak

12.9.2015 20:16:35

0
Büyük ihtimalle gelmeyecektir, zaten senaryosu çok sağlam olsa da, aksiyonu, zorluğu ile öne çıkan oyunlar oluyor genelde Souls serileri. Oyunu bitirip daha sonra bir yerlerden senaryosunu okuyabilirsiniz.

seifer

12.9.2015 19:59:21

0
Türkçe dil desteği gelir mi acaba?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls 3
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız