Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crypt Custodian 27 Ağustos'ta Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor

 
 
Metrodivania'nın öbür dünyayı temizlemeyi konu alan oyunu Crypt Custodian, yayıncı Top Hat Studios ve geliştirici Kyle Thompson'ın duyurduğuna göre 27 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Crypt Custodian, öbür dünyayı temizlemeyi konu alan, Metroidvania / Zelda tarzı büyüleyici bir oyundur.
 
Oyunda, ölen ve öbür dünyanın kapıcısı olmaya mahkum edilen yaramaz bir kedi olan Pluto olarak oynayacaksınız... Üstelik sonsuza kadar! Diğer ölüme mahkum hayaletlerle vakit geçirin, canavarlarla savaşın ve çok geniş bir araziyi keşfedin. Öbür Dünya Muhafızı-Kendra ile kısa ve felaketle sonuçlanan bir toplantıdan sonra, saraydan sürgün ediliyorsunuz ve sonsuza dek temizliğe mahkûm ediliyorsunuz!
 
Sarayı çevreleyen geniş alanları keşfedin, güvenilir süpürgenizle canavarlarla savaşın ve haritanızı genişletmek için yeni yetenekler kazanın. Bulmacaları çözün, sırları keşfedin ve… saraya geri dönmek için bir pusu düzenleyin!
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Crypt Custodian Metrodivania PC PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch
Fable Stüdyosu Playground Games Üçüncü Stüdyosunu Kurdu Celestia: Chain of Fate 12 Eylül'de Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız