Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Advanced Warfare'dan Detaylar:Botlar, Kişiselleştirme ve Daha Fazlası


     Multiplayer modlarına gelen yeniliklerle birlikte oldukça ilgi çeken Call of Duty: Advanced Warfare için pek çok detay ortaya çıktı. Oyuncuların Twitter üzerinden sordukları sorulara verilen cevaplar, pek çok bilgiye ulaşmamızı sağlıyor.
 
     Öncelikle, Combat Readiness Program denilen modunda bot yani yapay zeka tarafından yöentilen karakterler olacağı onaylandı. Ayrıca oyunda bulunan nişan yardım sistemi, olduğu yerde duruyor. Ancak artık bu özelliği kapatma seçeneğine de sahipsiniz.
 
    Oyunun senaryo modunda da olsanız, uçaklardan atılan yardım paketleri atılacak ve buradan çıkan silahları multiplayer modlarda kullanabileceksiniz. Kişiselleştirme olarak ise, kullanımınıza bağlı olarak bazı kamuflajlar açılacak ve bazen kutulardan kamuflajlı olarak da çıkabilecek.
 
      Son olarak ise oyunda üçüncü kişi bakış açısı olup olmayacağı sorulduğunda, geliştiriciler tamamen hayır demek yerine 'çıkışında olmayacak' açıklamasını yapıyorlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
Super Smash Bros.'un Nintendo 3DS'de Boyutu 2.1 GB! Türk Geliştiricilerin Yeni Oyunuyla, Çocukluk Oyuncağınız Mobil Platformlara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

*Meteora*

20.8.2014 00:03:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Artizt Kişiselleştirmeye gitmeleri mikro-ödemelerin önünü açıyor, hiç de oyuncu dostu değil böyle şeyler, Activision, EA gibi şirketlerin elinde. Ghosts'da denediler o sistemi, Ghosts PC'de şuan MW2'den daha az oynanıyor Multiplayer olarak Steam'de. Aşırı derecede başarısızlar PC'de. PC'de Battlefield ile asla ama asla artık rekabete geçemezler. Sistemi iyi olan birisi COD yerine Battlefield alır, mantıklı olanı da bu bence. Battlefield 3'te EA kendisini belli etmişti, Close Quarters DLC'si ile, "Cod yerine bizi oynayın, alın size DLC" gibisinden bir şey dediler aslında. :) Battlefield 4'te de Dragon Teeth -sanırım- DLC'sinde de sadece piyade (infantry) askere odaklanmışlar mesela. CoD artık verilen parayı hiç ama hiç haketmiyor. Aksine, soğutuyor kendisinden. XboX ve PS'de istediği kadar satsın, PC'de ezip geçti Battlefield. :) İstatistiksel olarak karşılama yapmak için: Battlefield 3: PC'de an itibariyle 22,893 online oyuncu ( http://bf3stats.com ) Battlefield 4: PC'de 41,240 online oyuncu ( http://bf4stats.com ) Black Ops 2: PC'de an itibariyle 7,773 online oyuncu ( http://store.steampowered.com/stats/ ) MW3: PC'de 5,065 online oyuncu Ghosts: PC'de 3,715 online oyuncu MW2: PC'de 3,684 online oyuncu Black Ops 1: PC'de 1,623 online oyuncu Ghosts ve BF4 ; MW3 ve BF3 aynı zamanlarda çıktı. Karşılaştırma yaparak kimin daha başarılı olduğunu görebilirsiniz. (BF3 bedava dağıtıldı geçen ay, oynayan kişilerin yarısı bedava aldı desek bile, daha fazla oyuncuya sahip.)
Rekabeti geç, şu listedeki cod oyunlarının hepsini oynayan oyuncuların sayısı, bf3'ü şu an oynayan oyuncuların sayısından az.(COD:21.860-BF:22893.)BF4 Düzgün bir çıkış yapsa oyuncu sayısı şu an bile 50.000 olurdu.

Artizt

19.8.2014 23:18:12

0
Kişiselleştirmeye gitmeleri mikro-ödemelerin önünü açıyor, hiç de oyuncu dostu değil böyle şeyler, Activision, EA gibi şirketlerin elinde. Ghosts'da denediler o sistemi, Ghosts PC'de şuan MW2'den daha az oynanıyor Multiplayer olarak Steam'de. Aşırı derecede başarısızlar PC'de. PC'de Battlefield ile asla ama asla artık rekabete geçemezler. Sistemi iyi olan birisi COD yerine Battlefield alır, mantıklı olanı da bu bence. Battlefield 3'te EA kendisini belli etmişti, Close Quarters DLC'si ile, "Cod yerine bizi oynayın, alın size DLC" gibisinden bir şey dediler aslında. :) Battlefield 4'te de Dragon Teeth -sanırım- DLC'sinde de sadece piyade (infantry) askere odaklanmışlar mesela. CoD artık verilen parayı hiç ama hiç haketmiyor. Aksine, soğutuyor kendisinden. XboX ve PS'de istediği kadar satsın, PC'de ezip geçti Battlefield. :) İstatistiksel olarak karşılama yapmak için: Battlefield 3: PC'de an itibariyle 22,893 online oyuncu ( http://bf3stats.com ) Battlefield 4: PC'de 41,240 online oyuncu ( http://bf4stats.com ) Black Ops 2: PC'de an itibariyle 7,773 online oyuncu ( http://store.steampowered.com/stats/ ) MW3: PC'de 5,065 online oyuncu Ghosts: PC'de 3,715 online oyuncu MW2: PC'de 3,684 online oyuncu Black Ops 1: PC'de 1,623 online oyuncu Ghosts ve BF4 ; MW3 ve BF3 aynı zamanlarda çıktı. Karşılaştırma yaparak kimin daha başarılı olduğunu görebilirsiniz. (BF3 bedava dağıtıldı geçen ay, oynayan kişilerin yarısı bedava aldı desek bile, daha fazla oyuncuya sahip.)

Ercy35

19.8.2014 21:45:41

0
Botlarla oynadığımız mod, Black Ops 2 deki Combat Training gibi olacak sanırım. K/D bozulmadan silah eklentilerini açmak için ideal bir mod.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız