Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bubsy in: The Purrfect Collection Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Atari ve geliştirici Limited Run Games, Bubsy'yi PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam) için The Purrfect Collection'ı duyurdu. Oyun, 2025 yılında faaliyete geçecek.
 
Bubsy, 90'ların başındaki maskot savaşlarından ünlü bir simge mi, yoksa platformun can alıcı noktası mı? Limited Run ekibi bu sorunun cevabını bulmak için yeni bir koleksiyon oluşturdu. Bubsy: The Purrfect Collection, serinin sorunlu geçmişini ve kalıcı popülerliğini araştırıyor.

Bubsy in: The Purrfect Collection; oyunlar, eserler ve röportajlar içeren oynanabilir bir tarihtir. Oyunların tümü, Limited Run'ın tescilli Carbon Engine'i kullanılarak modern PC'ler ve konsollar için dikkatlice güncellendi. Bu süreçte ekip, oyunların bazı pürüzlerini gidermeyi başardı.
 
Projenin başında Limited Run'dan yapımcı, yazar, Bubsy Dünya Ağır Siklet Şampiyonu ve tüylü seriler konusunda dünyanın en önde gelen uzmanı Audi Sorlie yer alıyor. Limited Run ve Atari'deki ekiple birlikte, 1,90 boyunda, 80 kiloluk vaşak Bubsy'nin (Arnold adında bir evcil armadilloyla birlikte) retrospektif kutlamasını yarattı. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Bubsy in: The Purrfect Collection PC Atari Limited Run Games
Knightfall: A Daring Journey Steam'de Oynaması Ücretsiz Oldu Tomba! 2, 2025'te PS5, PS4, Switch ve PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız