Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Benedict Cumberbatch'in Canlandırdığı "Frankenstein" YouTube Üzerinden Ücretsiz Yayınlanacak

 
Salgından dolayı evde kaldığımız şu günlerde filmler, oyunlar ve kitaplar hayatımızın neredeyse büyük bir kısmını oluşturuyor. National Theatre da bizler için bir değişiklik yapmaya karar vermiş. 
 
2011 yılında yayınlanan, başrollerinde Benedict Cumberbatch ve Jonny Lee Miller'ın olduğu, Oscar ödüllü Danny Boyle'un yönettiği ve Mary Shelley'nin Frankenstein adlı kitabını konu alan tiyatro oyunu "Frankenstein", YouTube üzerinden ücretsiz bir şekilde yayınlanacak. Oldukça popüler olan bu oyun, gördüğü ilgiden dolayı birkaç kez sinemalarda bile gösterilmişti. 
 
Oyunun iki farklı versiyonu bulunuyor. Birincisi Benedict Cumberbatch'in canavarı oynadığı versiyon, diğeri ise Jonny Lee Miller'ın canavarı oynadığı versiyon. 
 
Benedict Cumberbatch'in canavarı oynadığı versiyon 30 Nisan'da Türkiye saati ile 21:00'da buradan yayınlanacak. Jonny Lee Miller'ın canavarı oynadığı versiyon ise 1 Mayıs'ta Türkiye saati ile 21:00'da buradan yayınlanacak. 
 
Oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri benedict cumberbatch jonny lee miller mary shelley tiyatro national theatre danny boyle Frankenstein ücretsiz youtube
PlayerUnknown's Battlegrounds Konsol Versiyonlarına Botlar Eklendi Uncharted 4 Animatörü Microsoft'un The Initiative Stüdyosuna Katıldı

r0ket

27.4.2020 21:30:26

0
bende diyorum steam linki nerde bu oyunun. tiyatro oyunu yazsanıza yav.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız