Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BF3 Çıkış Tarihiyle Call of Duty'e Meydan Okuyacak

Battlefield 3 bize gösterdikleriyle ağzımızı açık bıraktı, bakalım yeni Call of Duty neler vaat ediyor?

    MCV'nin aktardığı bilgilere göre EA, Battlefield 3'ün çıkış tarihini, duyurusu merakla beklenen yeni Call of Duty'nin çıkış tarihine mümkün olduğunca yakın tutmayı planlıyor(muş)
 
     Yeni Call of Duty'nin Kasım ayında çıkacağı belirtilmişti. Yeni Cod'un 23 Mayıs'ta net çıkış tarihine kavuşması bekleniyor. Ea ise Activision'a çok güvendiği yeni Battlefield ile missilleme yapmayı planlıyor. Böylelikle EA, oyuncuların oyun dükkanına girdiklerinde veya online sipariş verdiklerinde "Call of Duty: Modern Warfare 3 veya Battlefield 3" arasında kendilerince doğru seçim olan BF3'ü tercih etmelerini bekleyecek.

    MCV'ye bu bilgiyi veren satıcının, EA'in Call of Duty karşısında göğüs göğüse çarpışmaya şimdiden hazır olduğunu dile getirdi. Bu arada Activision’ın sıradaki Call of Duty oyununun Modern Warfare 3 olabileceği bahsediliyor, ancak bunun henüz kesinleşmediğini belirtelim, fakat kısa süre içerisinde yeni bir Call of Duty duyurusu kesinlikle gelecek.
 
    Şimdiden EA ve Activision, FPS pazarı için ciddi bir savaşın hazırlığına giriyor gibiler, "Sales Warfare" perdesinde bakalım kazanan kim olacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 battlefield 3 bad company heroes call of duty modern warfare 3 çıkış tarihi
The Witcher 2 Ön-Alımları 100 Bini Geçti Mortal Kombat: Arcade Kollection Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 3
+ TAKİBE
AL
510 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız