Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Origins'in Haritası Yayınlandı

 
   Ubisoft, bu kez Antik Mısır'da geçecek olan serinin yeni oyunu Assassin’s Creed Origins'in haritasını paylaştı.
 
 
   Baktığımızda çöllerden, denizlere ve şehir yerleşim alanlarına kadar uzanan geniş bir harita olduğunu görüyoruz. Oyunun yönetmeni Ashraf Ismail, daha öncesinde yaptığı bir açıklamada oyunun oldukça büyük olacağından bahsetmişti ve her bölgenin içini görevle doldurduklarını, yaşayan bir dünya hissiyatını vermeye çalıştıklarını belirtmişti.
 
   Assassin’s Creed Origins 27 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Origins Ubisoft
Shenmue III'ten Sonra Dördüncü Oyun da Düşünülüyor Call of Duty: WWII PC Betası Onaylandı Ancak Tarihi Belli Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

24.8.2017 18:18:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bgrn7

Sonuçta Assassin's creed serisi TPS türü bir oyun,RPG türündeki oyunlar ile karşılaştırmak biraz haksızlık.Ayrıca Unity ve Syndicate görevler konusunda diğer AC oyunlarına göre daha farklı, özellikle syndicate.
Syndicate'ı bende çok beğendim ve Unity'de de iyi görevler vardı ama genel olarak Ubisoft oyunları ve AC serisi bu konuda bocalıyor. RPG ile kıyaslamak doğru olmayabilir ama en azından Horizon ya da GTA gibi aynı görevler ile sizi boğmayan oyunlar mevcut.

Bgrn7

24.8.2017 07:28:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Ubisoft ve 'her bölgenin içini görevle doldurduk' lafının bir araya gelmesi iyi bir gelişme değil. Ubisoft başta olmak üzere diğer bir çok firma açık dünya yapmayı direk içini görevle doldurmak sanıyor. Aynı görevlerden her yere 20'şer tane koyup 'bakın oyun açık dünya ve her yer dolu oyna dur' mantığı ile oyunculara sunuyor. Ama açık dünya yapmak bu demek değil ya da böyle yaparak oyunun içini dolduramazsın. Doğal olarak görevlerin benzeri ve aynısı olabilir ama 5 tane farklı görev yapıp onları 20 ile çarparsan anlamı olmuyor. Witcher 3 gibi anlamlı, hikayesi olan, başka yerlere giden görevler ile dolu olursa işte o zaman açık dünya oyunu olmasının bir anlamı olur.
Sonuçta Assassin's creed serisi TPS türü bir oyun,RPG türündeki oyunlar ile karşılaştırmak biraz haksızlık.Ayrıca Unity ve Syndicate görevler konusunda diğer AC oyunlarına göre daha farklı, özellikle syndicate.

2K

24.8.2017 06:37:27

0
Ubisoft ve 'her bölgenin içini görevle doldurduk' lafının bir araya gelmesi iyi bir gelişme değil. Ubisoft başta olmak üzere diğer bir çok firma açık dünya yapmayı direk içini görevle doldurmak sanıyor. Aynı görevlerden her yere 20'şer tane koyup 'bakın oyun açık dünya ve her yer dolu oyna dur' mantığı ile oyunculara sunuyor. Ama açık dünya yapmak bu demek değil ya da böyle yaparak oyunun içini dolduramazsın. Doğal olarak görevlerin benzeri ve aynısı olabilir ama 5 tane farklı görev yapıp onları 20 ile çarparsan anlamı olmuyor. Witcher 3 gibi anlamlı, hikayesi olan, başka yerlere giden görevler ile dolu olursa işte o zaman açık dünya oyunu olmasının bir anlamı olur.

White Death

23.8.2017 23:27:29

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Ustanak GTA V haritasına benzettim.. Aşırı tekrar eden yan görevler ve saçma toplamalık ıvır zıvır olmazsa gideri var gibi ve adına yakışır bi geri dönüş yapar.
O ilk dediklerin bütün assassin's oyunlarının yarısı zaten

HHarunTasar

23.8.2017 22:40:31

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio Ama maalesef PC ye de çıkıyor bu serinin kalitesine gölge düşürüyor.
Dediğine göre senin Xbox kullanmaman lazım hiçbir oyunu exc değil hepsi PC'de

CheKD

23.8.2017 20:30:42

0
Önceki Assassin's Creed oyunlarının da haritaları geniş ve güzeldi fakat içi bomboştu,haritadaki yan görevler zayıftı ve sunduğu güzel görsellik dışında başka bir ekstrası yoktu.Açık dünya oyunu yaptın mı hele ki de o dünyanın genişliği ile de övünüyorsan,o oyunun açık dünyası The Witcher,Fallout,Elder Scrolls oyunlarındaki açık dünyalar gibi olmalı,her köşesi güzel şeylerle dolu olmalı,harcadığının zamanın karşılığını kaliteli içerik ve güzel görevlerle almalısın.Dönem olarak gerçekten güzel bir dönem seçtiler umarım bu şansı kötü ve boş bir oynanış ile heba etmezler.

Dhalsim

23.8.2017 20:11:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio Ama maalesef PC ye de çıkıyor bu serinin kalitesine gölge düşürüyor.
Yaşına yoruyorum. AC serisi hakkında hiç bilgin yok değil mi?

Wayward Son

23.8.2017 20:10:05

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio Ama maalesef PC ye de çıkıyor bu serinin kalitesine gölge düşürüyor.
"Ehey ne küsel, MS artık oyunlarını PC'ye de çıkarıyor, öyle platform ayrımı kalmadı, Xbox markasını farklı konumlandırıyorlar eheheheh" dedi aynı keko.

Winter Is Coming

23.8.2017 20:03:43

+1
karanlık olan yerler dlc ile satılacakmış

MrNtlu

23.8.2017 19:44:58

+5
Beyin koşarak uzaklaşırken...

Project Scorpio

23.8.2017 19:35:00

0
Ama maalesef PC ye de çıkıyor bu serinin kalitesine gölge düşürüyor.

Wayward Son

23.8.2017 19:31:03

0
Her türlü gideri olacaktır. Mısır'da geçmesi de ayrı güzel.

Ustanak

23.8.2017 18:57:37

+1
GTA V haritasına benzettim.. Aşırı tekrar eden yan görevler ve saçma toplamalık ıvır zıvır olmazsa gideri var gibi ve adına yakışır bi geri dönüş yapar.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Origins
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız