Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya Aksiyon Oyunu Project: The Perceiver Duyuruldu

 
 
Çinli geliştirici Papergames ve bünyesinde ekip 17ZHE Studio, PlayStation 5 ve PlayStation 4 dahil olmak üzere birden fazla platform için açık dünya aksiyon oyunu Project: The Perceiver'ı duyurdu. Oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Project: The Perceiver için resmi fragman videosu da yayınlandı. Bu fragmanda oyundan ara sahneler, aksiyon sekansları, karakter kontrolleri, karakterin kullandığı kılıç ve animasyonları, oyun içi yapılar, atmosfer ve daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
Çinli geliştiricilerden yeni bir rol yapma oyunu
 
 
 
Project: The Perceiver, Papergames'in bünyesinde bulunan 17ZHE Studio tarafından geliştirilen ve birden fazla platforma çıkış yapacak olan Çin temelli açık dünya aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyun, bir fantezi dünyasında çatışan inançları konu alacak ve kaosun hakim olduğu bir dünyayı bizlere sunacak.
 
Oyunda bir Varietas Ustası olarak çeşitli karakterlerle tanışacağız ve hızlı bir aksiyona giriş yapacağız. Oyun içerisinde çatılardan çatılara atlayacak, düşmanlara karşı kendimizi kılıcımızla savunacak ve bitirici darbeyi indirebileceğiz. Aksiyon ve savaş odaklı bu yapımda arka planda bir de hikaye yer alacak. Bu hikaye ara sahneler ile desteklenecek ve bizlere aktarılacak.
 
Project: The Perceiver resmi fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Project: The Perceiver aksiyon
Honor of Kings: World için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı Arcade Dövüş Oyunu The Rumble Fish 2 için Karakter Fragmanı Yayınlandı

sh4dy_081991

13.11.2022 19:04:27

0
Baska bi cin yapimi ve ismi project ile baslayan ve muhtemelen piyasaya da hic cikmayacak bir oyun daha.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız