Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ace Combat: Assault Horizon'dan 10 Dakikalık Video

Ace Combat serisi şimdiye kadarki başarılı oyunlarıyla kalitesini kanıtladı

     14 Ekim'de Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Namco Bandai'nin ünlü serisi Ace Combat'ın yeni oyunu Assasult Horizon'dan 10 dakikalık oynanış videosu yayınlandı.
 
     Oyunun bu videosunda ilk bölüm olan Miami'den görüntülere rastlıyoruz. Andrei " Akula" Markov liderliğindeki Rus ordusuna karşı savaştığımız bu bölümde 108Th Task Force pilotu William Bishops'u yönetiyoruz. 2015 yılında geçen oyunda Miami'nin yanı sıra Doğu Afrika, Orta Doğu, Florida ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülke-bölgeler de yer alacak. 

     Aşağıdaki videoya baktığımızda ise oynanışın arcade havasının arttığını söyleyebiliriz. Oldukça hızlı bir yapıya sahip olan oyunda it dalaşlarında aksiyonun dozu daha da artacak. Özellikle videonun son bölümündeki sinematik sunumun çok başarılı olduğu konusunda sanıtım kimsenin şüphesi olmayacaktır.   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ace combat ace combat assault horizon namco bandai action simülasyon
Zynga, 20 Milyar Dolar Değerle Halka Arz Ediliyor EA Sports Yeni Bir Stüdyo Açıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

29.6.2011 18:40:56

0
Harika Olmuş gerçekten.

Mr.Legend

29.6.2011 12:49:56

+2
aksiyon konusunda bu kadar güzel bir uçak oyunu görmediğimi söylemem gerek. Aklımı başımdan aldı aksiyon. Fakat bikaç eksi yanlar var Yapay zeka çok keko, hemen vuruluyor Otomatik olarak takip etme olayı çok kötü olmuş. Vinç yıkılırken uçak onun içinden geçti :S Ve son olarak biz 1 düşman uçağı kovalarken diğer 3 ünün önümüze atlaması çok kötü olmuş

Black_Tower

29.6.2011 10:55:57

0
Bu videoyu önceden seyrettim.Bunu oynayan adam gerçekten süper oynuyor :) oyuna gelecek olursak oyunda çok sürükleyici be full aksiyon oynanabilirlikte fena değil.Alınır mı ? bilmem ama güzel oyun sevenlerine ilaç gibi gelir..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ace Combat: Assault Horizon ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız