Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AEW: Fight Forever için Resmi Battle Royale Modu Geliyor

 
 
YUKE'S ekibi tarafından geliştirilen dövüş aksiyon oyunu AEW: Fight Forever için yeni bir mod geliyor. Stadium Stampede adlı bu resmi mod battle royale içeriğini bizlere aktarmayı hedefliyor ve 30 güreşçi bu moda dalış yapabiliyor.
 
Battle royale modu nasıl bir yapıya sahip? 
 
 
 
Stadium Stampede adlı mod içerisinde silahlar ve diğer eşyalarla dolu büyük bir stadyumda 30 güreşçi yer alıyor. Mücadele devam ettikçe güreşçilerin dövüşebileceği alan küçülüyor ve sonunda tüm oyuncular merkeze doğru ilerlemek durumunda kalıyor. Hayatta kalan son güreşçi ise mücadelenin galibi oluyor.
 
Mod yıllar boyunca AEW'de yer alan Stadyum Stampede maçlarına dayanıyor. Daha önce burada dört güreşçiden oluşan iki takım karşı karşıya geliyordu şimdi ise battle royale modu ile beraber 30 güreşçi stadyuma giriş yapıyor.
 
Mod için herhangi bir çıkış tarihi verilmedi ancak modun ücretsiz olarak indirilebileceği yayıncı ekip THQ tarafından doğrulandı. 
 
Battle royale fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle AEW: Fight Forever battle royale mod
Fallout: New Vegas'ın DLC Boyutundaki Modu Nuevo Mexico için Oynanış Videosu Geldi Disney Speedstorm Tam Sürüme Kavuşuyor: Oynaması Ücretsiz Oluyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız