Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

28 Ay Sonra'nın Yönetmeni Danny Boyle Olabilir!

 
     28 Gün Sonra filmi zombi/salgın türü (ki aslında zombileri içermiyordu) filmleri sevenler için bambaşka bir yere sahiptir hiç kuşkusuz. İngilizlerin ada psikolojisini bir salgın hastalıkla yoğuran yapımın başarılı yönetmeni Danny Boyle (The Trainspotting, Slumdog Millionaire, 127 Hours) devam filmi 28 Hafta Sonra'da yönetmenlik koltuğunu bir başka isme devretmişti.
 
 Danny Boyle yapım süreci bir süredir konuşulan ve bir noktada yılan hikayesine dönen devam filmi 28 Ay Sonra için tekrar yönetmen koltuğuna geçebileceğini açıkladı. Ancak bir şartı var: devam filmi bir öncekinden yeterince farklı olmak zorunda!
 
"Bu tarzda 'Acaba bunu nasıl yöneteceksin?' projelerini seviyorum. Bu sorunun cevabı aslında projeye nasıl başlanacağının da cevabı. İşin kötüsüyse yapabileceğinizi, herşeyin aklınızda olduğunu sanmanız ama aslında yapamayacağınızdır. Seyirci kitle sizi yargılamak için - ki bunu yapma hakları var, köşede bekliyor olacaklar. Şayet bunu yapabileceğimi hissediyorsam hiç duraksamadan yaparım."
 
Boyle, senarist  Alex Garland'ın yeni filmle ilgili hoş fikirlere sahip olduğunu dile getirirken sözlerine şöyle devam ediyor:
 
"Elbette ne olduğunu söyleyemem ama hoş bir fikir var ortada. Etrafta zombi, virüs, salgın temaları kullanarak oluşturulmuş onca yapım var. Popüler bir araç haline gelmiş bir temadan bahsediyoruz. Ancak şunu söyleyebilirim Garland'ın fikri gerçekten hoş ve henüz geliştirme aşamasında."
 
Danny Boyle'un son filmi ise Apple ve teknoloji severlerin ünlü ismi Steve Jobs'un hayat hikayesini anlatan "Steve Jobs" filmiydi. 28 Gün Sonra filminin efsane tema müziği de uzun süre akıllardan çıkmadı tabii.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN UK 28 gün sonra 28 days later 28 ay sonra 28 months later danny boyle
Yeni Rayman Oyununun Çıkış Tarihi Açıklandı Black Desert Online'dan Türkiye'ye Erişim Yasağı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kutillo

18.11.2015 12:13:05

0
Birde filmin müziklerini Akira yamaoka yaparsa 10 numara olur

ReflexAction

18.11.2015 09:19:09

0
Efsane bir film olacaktır heyecanla bekliyorum

Patren

18.11.2015 01:11:36

0
efsane geliyor 1 ve 2 den çok farklı olmasın ben razıyım ayrıca ha kuduz insan olmuşun ha zombi gerçekte zombi virüsü gibi bişey olsa kuduz virüsünden yaparlar

Venomstr

18.11.2015 00:13:13

0
28 Gün Sonra çok iyiydi. Zaten Walking Dead'in ilk bölümündeki giriş kısmı bu filmden esinlenmişti.

mementopolis

18.11.2015 00:03:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: puppet53 Talha Steve Jobs olmasın o?
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

skulz

17.11.2015 23:59:52

0
Talha Steve Jobs olmasın o?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız