Assassin's Creed Serisinin Senaristi Ubisoft'tan Ayrıldı

Ömür Gencer


       Assassin's Creed serisi başta olmak üzere pek çok Ubisoft oyununun senaristliğini üstlenen Corey May, Ubisoft Montreal'den ayrıldığını duyurdu.
 
      May, Ubisoft'tan ayrılarak Certain Affinity adlı bir bağımsız firmada senaryo yönetmeni görevini üstlendi. Corey May, ilk Assassin's Creed oyunu dahil tüm Assassin's Creed oyunlarında ve  Prince of Persia: The Two Thrones'da görev aldı. Bunların yanında The Plague, Sleeping Beauty, The Hunt ve Dogs of Babel gibi filmlerde de çalıştı.

       May'in geçiş yaptığı Certain Affinity, kendi serilerini geliştirmektense başka seriler üzerinde çalışan bir firma. Buna rağmen geliştirici ekip Corey May'in firmaya gelmesiyle Certain Affinity'nin yeni bir döneme girdiğini dile getiriyor.  Daha önce Halo 4, Halo: The Master Chief Collection, Call of Duty: Ghosts, ve Left 4 Dead gibi oyunlar için harita tasarlayan firma gelecekteki projeler üzerinde çalışması için sıfırdan yeni departmanlar yarattığını dile getirdi. Corey May'i bünyesinde bulunduran Certain Affinity'nin bu yeni projesi gün yüzüne çıktığında sizlerle paylaşacağız.