Tomb Raider, Oyuncusu Camilla'yı Bol Bol Ağlatmış

Gökhan Yılmaz

Camilla Luddington

 
     Yeni Tomb Raider'ın aktrisi Camilla Luddington, şimdiye kadar yaptığı işler arasında fiziksel ve duygusal açıdan hiç bu kadar yorulmadığını söyledi. Kendisi Lara Croft rölüne büründüğünde herkesi pataklayacağını düşünmüş ama bunun aksine ağlama krizlerine girmiş.
 
     Luddington: "Biz Lara'yı her zaman soğuk kanlı ve neredeyse bir katil gibi tanıdık. Güçlü bir karakterdi ama bu sefer çırpınışlarına tanık olacaksınız. Kesinlikle video oyunları için bir ikon haline gelmiş bir karakter, aynı zamanda da seksi. Neye inanıyorsa onun için savaşıyor ve bence bu cesur hali onun daha da seksi kılıyor. Gerçi artık şortlarını giymeyecek ama yine de yeni görünüşünü beğeniyorum, her ne kadar sıradan bir insan gibi görünse de hâlâ muhteşem."
 
     Bildiğiniz gibi Tomb Raider'da Lara Croft'ı Lara yapan etkenleri göreceğiz ve Luddington bu konu hakkında, Lara'nın ilk adam öldürüşünün rolünü üstlenmenin en zor şey olduğunu söylüyor. Lara'nın ilk öldürüşü bizleri de etkileyeceğe benziyor, zira Lara da kolay kolay atlatamıyormuş.