Bethesda'nın yeni oyunu Redfall çıkış yaptı! Steam incelemeleri olumsuz!

Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Arkane Austin'in ve yayıncılığını Bethesda Softworks'ün üstlendiği açık dünya eşli nişancı aksiyon oyunu Redfall bugün itibarıyla çıkış yaptı ve ilk kullanıcı incelemeleri oldukça olumsuz yönde. Özellikle Steam'de birçok oyuncunun beğenmediği ve yetersiz bulduğu yapım "çoğunlukla olumsuz" etiketine sahip.
 
Redfall oyuncular tarafından beğenilmemiş gibi görünüyor
 
 
 
2 Mayıs itibarıyla Xbox Series ve PC için çıkış yapan Redfall eleştiri yağmuruna tutulmaya devam ediyor. Birçok oyuncu oyunun kötü grafiklere sahip olduğunu, eşli bir yapı olmasından kaynaklı iyi bir deneyim sunmadığını ve performans sorunlarının bulunduğunu belirtiyor. Bu kapsamda oyuncular beklentinin çok altında bir oyunun karşısına çıktığını söylüyor.
 
Geldiğimiz noktada birçok büyük yapım performans sorunlarıyla beraber çıkıyor ve oyunculara beklediği deneyimi sunamıyor. Bu büyük yapımlar daha sonraki süreçte yeni güncellemelerle beraber düzeltilmeye çalışılıyor. Uzun süredir beklenen yapımlar ilk etapta beklediği performansı sunamıyorsa büyük hayal kırıklığı yaratmaya yetiyor. 
 
Oyunun Steam ve Epic Games fiyatı 699,00 TL, Microsoft Store (Xbox Series X|S) fiyatı ise 1150 TL.