Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MinimalDungeonRPG

MinimalDungeonRPG, bu klasik türü tersine çeviren inanılmaz eğlenceli bir RPG'dir. Mantık, diğer RPG'lerle hemen hemen aynı: Canavarları öldürmesi ve krallığın hükümdarı olana kadar seviye atlaması gereken bir kahraman olarak oynuyorsunuz. Ancak oynanışı ve grafikleri sayesinde diğerlerinden sıyrılıyor.
 
MinimalDungeonRPG'de göreviniz zindanları keşfetmek, ödüller toplamak ve yolunuza çıkan tüm canavarları yok etmektir. Bu oyunda, tüm öğeler, üzerlerine dokunarak etkileşimde bulunabileceğiniz renkli karelere yerleştirilir. Basitliğine rağmen, bu oyun hala çok eğlenceli, heyecan verici dövüşler ve maceralarla dolu.
 
Oynadıkça canavarlarla savaşabilir, yemyeşil ormanlarda dolaşabilir, büyüleyici karakterlerle tanışabilir, bilmeceler çözebilir ve soyut geometrik şekillerden güç elde edebilirsiniz. Nispeten basit bir oyun olmasına rağmen çok eğleneceksiniz, başka bir şey dilemeyeceksiniz.

ryo aksiyon macera
SongPop 2 NBA SuperCard: Basketball card battle
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
MinimalDungeonRPG 0 / 10 0 oy
KÜNYE
MinimalDungeonRPG
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız