Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Indiana Jones Oyununun 2024 Yılı İçerisinde Geleceği Bildiriliyor

 
 
İsveçli stüdyo Machine Games tarafından şu anda geliştirilme aşamasında olan Indiana Jones oyunu için yeni detaylar ortaya çıktı. Bu detaylarla beraber oyunun 2024 yılı içerisinde çıkış yapacağını söyleyebiliriz.
 
Yeni Indiana Jones oyunu çok beklenen projeler arasında yer alıyor 
 
 
 
İlk olarak Ocak 2021 yılında duyurulan ve daha önce Wolfenstein: The New Order ve Wolfenstein 2: New Colossus gibi oyunların geliştiriciliğini üstlenen Machine Games, yaklaşık 3 yıllık bir süredir Indiana Jones oyunu için kolları sıvamış durumda.
 
Daha önce birçok sızıntı haberle ve oyun sektöründen doğru içeriklerle karşımıza çıkan Tom Henderson, oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Yayınladığı habere göre oyun 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülecek. Oyun, bu yıl içerisinde PC ve Xbox konsolları için yayınlanmayı bekliyor.
 
Diğer taraftan 18 Ocak tarihinde Xbox etkinliği gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte ise oyun hakkında yeni detaylar, oynanış içerikleri ve daha fazlası sunulacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Indiana Jones Bethesda xbox
Alan Wake Karakteri Dead by Daylight'a Geliyor Dragon’s Dogma II için 5 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız