Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft 10.3 Milyona Kadar Geriledi

World of Warcraft Cataclysm sonrası bir düşüş dönemine girdi.

     Çıktığı günden bu yana MMO piyasasının liderlik koltuğundan inmek bilmeyen World of Warcraft, altın çağını kaybediyor gibi. Her geçen gün yarası daha da derinleşen World of Warcraft'dan yeni bilgiler geldi.
 
     Altın çağını, önemli yapımcılarını rakiplerine kaptırarak da zora sokan World of Warcraft'ın aylık aktif üye sayısı da düşmeye devam ediyor. Daha önce 11 milyonun üstünde olarak açıklanan aktif üye sayısı 800.000 azalarak 10.3 milyona kadar düştü. Ancak ekleyelim, üye sayısı azalmasına azaldı fakat World of Warcraft MMO piyasasının hâla daha lideri.
 
     Blizzard'ın CEO'su Mike Morhaime, bu kayıpların çoğunluk kısmının Doğu sunucularında gerçekleştiğini söyledi. Ayrıca Morhaime, Cataclysm'den ders aldıklarını ve aynı şeylerin Mists of Pandaria'da tekrarlanmayacağının sözünü verdi.
 
     Ayrıca son olarak Mists of Pandaria paketinin World of Warcraft hayranlarını şimdiden heyecanlandırdığını, Blizzard'ın resmi YouTube hesabından yayınlanan videonun izlenme sayısının 3 milyonu aştığı da belirtildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard
Seneye Yeni Bir Call of Duty Oyunu Daha Var Activision-Blizzard'ın Q3 Finansal Raporu Yayında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

I Love Cookies

9.11.2011 18:09:11

0
Keşke daha değişik bir ırk getirselermiş veya yeni bir class.Panda ne ya? İyice komediye çevirdiler oyunu.

M3rett0

9.11.2011 10:58:42

0
İnsanlar neden bu adar ön yargılı anlamak güç.Ne yani Pandarian gelince tüm WOW düzeni çökecek mi ? O kadar nefret ediyorsanız Pandarian olarak oynamayın yahu zorlayan mı var sanki ? İnsanların yeni talent sistemi vb. konulardan şikayet ettiğini düşünüyordum ama Pandarian'ların gelişiymiş meğer tek neden. İnternet kafede ekranda panda gören yanındaki adamlar seninle dalga geçecek diye mi korkuyorsun ?

BSC Misafiri

9.11.2011 10:37:39

0
Djslam aynen öyle kardeşim. Sorun Cataclysm'de değildi, hatta o paket oyunu eski gibi yapıcağını düşündüğüm tek paketti. Şu illet sbs bittikten sonra başlamayı düşünüyordum. Sonra Mists of Pandaria'yı duyurdular ve WoW benim için artık öldü. Dalga geçiyorlar sanırım, oyuna panda koyarak sorunu çözebileceklerini düşünüyorlarsa forumları biraz okusunlar. Asıl sorun pandalar zaten. Millet WoW'un yeni intro müziği kungfu panda olsun diye dalga geçmiş yuh blizz ya yuh

sniper23

9.11.2011 10:01:46

0
diablo 3 çıkınca 15 milyona bile çıkar o birde böyle her sene ek paket çıkarmakla olmaz bu 2 senede ya da 3 sene bir çıkarsınlar yeni gezegen gelsin level seviyesi 120 olsun bakınız burning crusade 3 senede yapıldı ama gayet iyi paketti

.Hawx

9.11.2011 09:31:35

0
Vah canııım 10 milyoncuk oyuncu mu var? :(

yaselvuz

9.11.2011 01:52:40

0
Bana Star Wars the Old Republic WOW'un canına okuyacakmış gibi geliyor

Djslam

9.11.2011 01:46:24

0
cata gene iyi :) mist of pandaria haber geldi millet afalladı, oyunu bırakmaya başladı. bende cata cd yoktu alıcaktım kesin. parası bile hazırdı. pandariayı duyunca gittim harcadım abi parayı daha da oynanam hani :D

tnszfr

9.11.2011 01:39:42

0
quote:

Blizzard'ın CEO'su Mike Morhaime, bu kayıpların çoğunluk kısmının Doğu sunucularında gerçekleştiğini söyledi. Ayrıca Morhaime, Cataclysm'den ders aldıklarını ve aynı şeylerin Mists of Pandaria'da tekrarlanmayacağının sözünü verdi.
bu aralar özellikle asya ülkelerinde mmo sayısı çok arttı onun etkisi olabilir

Breathtaking

9.11.2011 01:38:26

0
Catalysmle beraber Blizzard çuvalladı :) O kadar sene oynadım en cok zevki TBC'de aldım ardından WOTLK bir nevi iyidi ama CATACLYSM'de batırdılar simdi level sınırı 90 olup pandaları getiriyorlar WoW artık Jubilesini hazırlıyor :)) Diablo 3 geldiği zaman eminim ki bu sayı 3e 4e katlanır :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız