Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vita'nın Paskalya Reklamlarına 1.5M Euroluk Bütçe


     Hatırlayacağınız üzere Sony, Playstation Vita'nın batı çıkışı için tam 50 milyon dolarlık bir bütçe ayırmıştı. Sony'nin Playstation Vita'yı tanıtma ve yayma çabaları sürüyor. Şimdiki hedef Paskalya.
 
     MCV'ye konuşan Sony Britanya pazarlama müdürü Alan Duncan, Sony'nin gözünü Paskalya bayramına diktiğini söyledi. Belirtilenlere göre Sony, Nisan ayındaki bu dönem için tam 1.5 milyon euroluk reklam bütçesi ayırdı.
 
     Duncan'ın söylediğine göre Vita'nın pazar payını arttırmak için yapılan reklamlar 3600 farklı mekanda gösterilecek. Sony bu dönem içerisinde yeni promosyonlar uygulayacak ve yeni basın tanıtımları yapacak.
 
     Bakalım 1.5 milyon euroluk bu reklam bütçesi Playstation Vita'nın satışlarına etki edecek mi? Sony gerçekten özenle hazırlanıyor gibi...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Castlevania: Lords of Shadow'un Devamı Gözüktü Söylenti: Playstation 4 Yeni Xbox'tan Önce Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Stygián

4.4.2012 19:24:06

0
Normal.Böyle bir ürün çıkarıyorsanız büyük miktarda parayı reklama ayırmak zorundasınız.Sonuçta daha yeni çıkıyor cihaz...

Kazumatr

3.4.2012 10:52:41

0
Şimdi Reklamlar... Bizim ülkemize neyi layık görüyorlarki hemen hemen her oyun yabancı dilde sonra vay efendim korsan bu ülkede çok yok şukadar satılmazsa Türkçe çıkartmayız. Amerika ve avrupa ülkelerinde kendi orj dillerinde çıkıyor ona rağmen korsan oralardan dünyaya yayılıyor ama İş bize gelince efendim Türkiyede korsan oyuncu çok :D Reklama ayıracakları paraları bütçeleri firmalara bölüştürsünlerde oyun fiyatlarıda 39$ veya 100 TL gibi rakamlar yerine 19$ veya 40 TL gibi fiyatlarda olsun bakalım korsan oluyormu.Ha gene olur ama eskisi kadar rağbet görmez.

E_Aydin35

3.4.2012 00:33:08

0
Reklam bir şirketin yaşam kaynağı bir nevi çok büyük önemleri var, ve bu işi başarılı bir şekilde yaparlarsa onlardan iyileri yoktur.. :p Vita için önemli bir süreç bu reklamlar için.

turboctopus

2.4.2012 23:32:00

0
Bugün sinemada vita reklamı çıktı

gktu1905

2.4.2012 22:52:47

0
bakalım bizim ülkede bu promosyonlar reklamlar ne kadar pay alacak en fazla 100tl indirim olur konsolda o kadar ama insallah ii indirim ii reklam olur bakalım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız