Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sürpriz! Twisted Metal Duyuruldu!


     Özellikle oyunlar yönünden oldukça zengin bir yelpaze ile seyircinin karşısına çıkan Sony, E3 konferansında bazı unutulmaz dakikaları da yaşattı. Kevin Butler seyirciyi kahkahaya boğar iken eminim Valve patronu Gabe Newell'i görenlerde Sony'nin en şaşırtıcı konferanslardan birine imza attığı konusunda benimle hemfikir olacaktır.
 
     Ehemm...sözü fazla uzatmadan konumuza dönelim. Tam şov biterken Jack Tretton'un "Son bir sürprizimiz var" sözü herkesi meraklandırmıştı ki içerisinde "Araç savaşları" lafı geçen bir tanıtım videosu ile irkildik. Gözlerin David Jaffe'yi aradığı sırada ise sahneye unutulmaz arabası ile Sweet Tooth geldi. Hemen ardından da David Jaffe daha önce "yapmıyoruz " diye açıklama yapmasına rağmen yeni Twisted Metal oyununu resmen duyurdu.
 
     Bir çok yeniliği de beraberinde getiren oyun 16 kişiye kadar çoklu oyuncu modlarını destekleyecek. Normal savaşlar dışında takım bazlı mücadelelere de sahip olacak oyunda çatılarda, yer altı tünellerine kadar heryer savaş alanına dahil olacak. Farklı modları da içerisinde barındıran oyunda haritadaki bazı noktalarda bulunan avantajları da kullanmaya çalışacağız.
 
     PS3 için özel olarak geliştirilen oyunun çıkış tarihi ise belli değil. Tanıtım videosuna ise aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twisted Metal Eat Sleep Play Sony PS3
Pro Evolution Soccer 2011'in E3 Videosu Motorstorm: Apocalypse E3 2010 Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mR-nathannn

16.6.2010 19:37:16

0
Vayy Be Küçüklüğümün Oyunu Olan Twisted Metal Geri Dönüyor Bu Oyun Ne Oyundu Be Ortalığı Kasıp kavururdu ne oynardık şimdi geri dönüyor yıllar sonra efsana legend artık Playstation 3 Te :)

nty35

16.6.2010 12:49:47

0
efsane geri dönüyo... Adama zorla ps 3 aldırcaklar :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Twisted Metal
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız