Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Microsoft Kinect'i Laptop'lara Taşıyor


      Microsoft Kinect teknolojisini daha da geliştirme ve yayma çabalarına devam ediyor. Bir kaç hafta önce CES, Kinect'in Masaüstü bilgisayarlar için olan versiyonunu duyurmuştu ancak görünen o ki bu hareket algılayan Kinect teknolojisi taşınabilen platformlara da gelecek.
 
      The Daily, Kinect sensörlerinin prototiplerini görme şansına erişmiş geçtiğimiz günlerde, aletler Asus Netbook'muş ve Windows 8 işletim sistemine sahiplermiş. Microsoft'daki bir kaynaktan alınan habere göre söylentide bahsi geçen "aletler" kesinlikle kesinlikle resmi Kinect sensörleri.
 
     Bakalım önümüzdeki günlerde bu doğrulanacak mı?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kinect Project Natal microsoft Xbox 360 Natal pc
Amy'e Yine Kötü Not Rusty Hearts'a Requiem Güncellemesi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Quadhros

28.1.2012 17:21:52

0
Microsoft bence yanlış ediyor, tamam bizim için iyi ama Kinect sonuçta XboX aldırtmaya yönelik bir şeydi.. Alan Wake'de PC'ye geliyor mesela.. Tamam iyi satıyor konsolun ama bence biraz frenlemeleri gerekiyor..

Shely

28.1.2012 16:03:50

0
Bizim compex fuarındaki kinect laptopa takılıydı zaten çok şaşırmadım evrensel bi alet olursa ilerde çok iş yapar mesela direk tv ye takılabilen felan multi bi alet gibi :)

SolidRises

28.1.2012 01:22:22

-3
Böyle önemli bir teknolojiyi her sisteme maskara yapmanın alemi yok. MS'nin bu huyunu hiç sevmiyorum işte Sony gibi tek platforma odakla olamadi bir türlü...

BSC Misafiri

28.1.2012 00:54:01

0
Bu ne oluyor? Çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı?Şimdi messalam konsol olayını çok karıştırdılar.Ha aralarında bi fark kaldı o farkılan çok güzel oldu.Messalam herkesin hayatına kimse karışamaz.Aa nasıl karışamaz.Ben xbox kullanırım bu bayan kinect kullanır,ps3 kullanır.Bana kimsenin kimseye karışmaya bi hakkı yok.Özgürlük birdir.Aa Kinect gurban olduğum Microsoft tarafından gelebilir amma lakin ki öyle değildir.%#a5a!"(=* bu kadar..

GoldPunch

28.1.2012 00:25:32

-1
Yerinden kalkılmadan sadece iki kol ve kafa ile oynanabilecek oyunlar olursa güzel olur.

CILGIN_TURK_96

28.1.2012 00:21:22

0
Artik Kinect'i heryerde görürüz.....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız