Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scalebound'ın Orijinalinde Ejderhalar Değil, Dinozorlar Vardı


    Xbox One'a özel olarak gelen Scalebound, Gamescom'a damgasını vuran yapımlardan birisi oldu. Oyunun yönetmeni Hideki Kamiya, yeni projeleriyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. 
 
    Scalebound konseptinin aslında Platinum Games kurulduğundan beri kafalarda olduğunu söyleyen Kamiya, açıklamalarında "Capcom'dan ayrıldıktan sonra Platinum Games'i kurmuştuk ve kafamdaki ilk projelerden birisi Scalebound, diğeri de Bayonetta'ydı. Bazı sebeplerden dolayı ilk Bayonetta ile ilerlemek istedik. Bu süre içerisinde Scalebound'da da değişiklikler oldu. Mesela ilk başta oyunun orijinal konseptinde ejderhalar değil, dinozorlar vardı." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Scalebound Hideki Kamiya Platinum Games Microsoft Xbox One
Diablo 3'ün Yeni Item Setlerini Tanıtan Video Yayınlandı Horizon: Zero Dawn'dan Bazı Yeni Bilgiler Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

19.8.2015 14:48:03

0
bu oyuna ısındım dıyemem

exent4246o

17.8.2015 12:54:51

0
@BorgaXxX Haklısınız

exent4246o

17.8.2015 07:39:38

-1
quote:

Orijinalden alıntı: TheTrueDetective Dinazor olsa ne olur oyun Slow Paste olduktan sonra ana karakter desen Esenyurt Apaçisi Fanboy olmayın kabul edin işte bu oyun kimsenin beklentisini karşılayabilecek bir potansiyelde değil. Bu arada umarım haksız çıkarım çünkü hepimiz sağlam bir oyun oynamak isteriz.
Bu senin temennin, önceki dmc oyununu oynasaydın bu adamların konseptleri nasıl başarılı bir şekilde işlediğini anlardın.

TheTrueDetective

17.8.2015 02:22:52

0
Dinazor olsa ne olur oyun Slow Paste olduktan sonra ana karakter desen Esenyurt Apaçisi Fanboy olmayın kabul edin işte bu oyun kimsenin beklentisini karşılayabilecek bir potansiyelde değil. Bu arada umarım haksız çıkarım çünkü hepimiz sağlam bir oyun oynamak isteriz.

Vl.Murad

16.8.2015 19:16:28

0
Karakter daha hızlı, çevik olabilir ayrıca. Tabi oyun henüz yapım aşamasında ama animasyonlar da az biraz sıkıntı var, çok tuhaf koşuyor karakter :D

exent4246o

16.8.2015 18:46:41

+1
+Dengeli bir oyun yapısı +Ana karakter ile ejderha arasındaki bağ +Atmosferinin iyi olması. Benim beklentilerim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Scalebound
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız