Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Palworld İçin İndirebileceğiniz En İyi Modlar

 
 
Pocket Pair ekibi tarafından oyunculara sunulan açık dünya hayatta kalma oyunu Palworld çok satmaya ve rekor kırmaya devam ederken diğer yandan ise çeşitli modları yayınlanıyor. Bu haberimizde sizlere oyunda kullanabileceğiniz ve indirmeniz gereken bazı modlara yer veriyoruz.
 
Oyun için yeni modlar yolda 
 
 
 
Pokémon benzeri yaratıkların yer aldığı Palworld için kullanabileceğiniz ilk mod, maksimum grafik modu. Bu modla beraber daha gelişmiş grafiklere, gölgelere, gerçekçi bulutlara, görüş mesafesine ve daha fazlasına sahip olabilirsiniz. Böylece oyundan daha fazla verim alabilirsiniz. Grafiklere önem veriyorsanız bu moda buradan göz atabilirsiniz.
 
İkinci mod olarak karşımıza çıkan Spyro modu oyuna ikonik ejderhayı dahil ediyor. Spyro serisi köklü bir seri olarak karşımıza çıkıyor ve burada küçük bir ejderhayı kontrol ediyoruz. Aynı şekilde bunu Palworld oyununda görmek isterseniz bu modu denemenizde fayda var.
 
Üçüncü ve son modumuz ise uçarken dayanıklılığı ortadan kaldıran bir mod. Bu modla beraber daha uzun sürelerde uçabilirsiniz. Uçmayı sevenler için bu mod gayet ideal bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu moda da buradan göz atabilirsiniz.
 
 
 
Geldiğimiz noktada Palworld oyunu için kullanabileceğiniz modlar bunlardan ibaret. Elbette şu an için yeni modlar geliştirilmeye devam ediyor. Siz de indirdiğiniz ve denediğiniz modları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Bu sayede diğer oyunculara da yardımcı olabilirsiniz.
 
Son olarak oyun için yeni bir Pokémon modu şu anda geliştirme aşamasında. Bu modun ne zaman çıkış yapacağı henüz bilinmiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming hayatta kalma pc Palworld
The Finals için 1.5.5 Güncellemesi Yayınlandı Yerli Oyun Anomaly Agent Nasıl Olmuş?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Palworld
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız