Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Obsidian'da İşler Pek Yolunda Gitmiyor


     En son karşımıza Fallout: New Vegas ile çıkan ve şu sıralar South Park: The Game isimli RPG oyunuyla meşgul olan Obisidian Entertainment'te iç deprem yaşanıyor. Firmada işten çıkarılma ve proje iptal haberleri Twitter'ı sarmış durumda.
 
     Bu haberlerden birisi, firmanın animatörü Andre Nguyen aracılığıyla geldi. Kendisinin işten çıkarılmadığını fakat bir çok yakın arkadaşlarının bu iç krizle birlikte ayrıldığını söyleyen Nguyen, çıkarılan arkadaşlarına şans diledi.
 
     3.5 yıldan beri Obsidian'da çalışan ve Project North Carolina isimli gizli projenin baş mimarlarından olan Jason Fader'in de işten çıkarılmasıyla birlikte iptal söylentileri de dolaşmaya başladı. GameBanshee'deki habere göre Obsidian'ın gelecek nesil için hazırladığı Project North Carolina projesi, bu iç krizle birlikte iptal edildi. Bakalım sonucunda neler olacak?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameBanshee obsidian fallout new vegas south park project north carolina
USAS-12'nin Dengeleneceği Onaylandı Ryu Hayabusa'ya Bedava Silahlar Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

15.3.2012 23:34:37

0
aga bu haberle south park'ın arasındaki olay nedir?! kaldı ki herifler başka prejeyle uğraşıyorlarmış,3 kişi yüzünden de koskoca projenin iptal edildiğini ilk defa duyuyorum..kim çıkarıyor bunları kardeşim?

Frostmourne Hungers

15.3.2012 17:43:19

+1
[quote]Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bethesdanın emeğini çalan ona savaş açan bir firmaydı hiç sevmem şahsen ne halleri varsa görsünler.[/quote] [quote] falloutu yaratan adamlar obsidian da zaten[/quote] kimse de demiyorki aga bu nedir ?

gorthaur83

15.3.2012 09:29:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bethesdanın emeğini çalan ona savaş açan bir firmaydı hiç sevmem şahsen ne halleri varsa görsünler.


quote:

çalan

BSC Misafiri

15.3.2012 00:21:01

0
Adam bethesda diyor ya. fallout tan bahsediyorsan eger falloutu yaratan adamlar obsidian da zaten. bir haberde yorum olarak yazmisti birisi sitenin kullanicilarinin dunyadan haberi yok diye dogru soylemis

BSC Misafiri

14.3.2012 23:37:48

-1
Bethesdanın emeğini çalan ona savaş açan bir firmaydı hiç sevmem şahsen ne halleri varsa görsünler.

MantarTheGreat

14.3.2012 19:02:23

0
Oyunu zaten beğenmedim, beklediğimden daha çok mariomsu bir havası var oyunun. Beklentim çoktu halbuki. İlk yayınlanan gameplayler gibi gelecekse hiç gelmesin. Rayman Origins oynar, South Park'ın da dizisini izlerim. Zaten 16. sezon ilk bölümü çıkıyor bugün. Düzeltme: bahsettiğim oyun çıkacak oyun değilmiş. Platform tarzı çıkacak diğer oyunmuş. Yani henüz bir gameplay video çıkmamış. Kısacası: my mistake

hknnci

14.3.2012 18:41:34

0
Buda gösteriyorki daha gelecek nesile hazır değiliz.

S.T.A.L.K.E.R.

14.3.2012 18:18:34

0
obsidian a bir şey olmaz, oyun dünyasının kaliteli firmalarından biri.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
South Park: The Stick of Truth
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız