Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Namco Bandai, CD Projekt'e Açtığı Davayı Kazandı

The Witcher serisi son dönemlerin en iyi RPG'leri arasına rahatlıkla giriyor
       The Witcher 2: Assassins of Kings'in PC sürümünü Avrupa'da yayınlayan Namco Bandai, oyunun Xbox 360 sürümü için geliştirici CD Projekt'in THQ ile yayın anlaşması imzalamasına itiraz etmiş ve dava açmıştı.
 
      CD Projekt ile olan anlaşmalarının Xbox 360 sürümünü de kapsadığını söyleyen Namco Bandai yetkilileri geliştirici firma ile anlaşmazlığa düşmüşlerdi. Bu anlaşmazlık bir Fransız mahkemenin aldığı karar sonucu çözüme ulaşıyor.
 
      Mahkemenin kararına göre Namco Bandai açtığı davada haklı ve The Witcher 2'nin Avrupa'daki dağıtım haklarına sahip. CD Projekt oyunun Xbox 360 sürümü ile ilgili dağıtım anlaşmasını ya 15 gün içinde imzalamalı, ya da süreyi aşan her gün için 15.000 Euro tazminat ödemeli.
 
      CD Projekt RED’ten Marcin Iwinski ise THQ ile olan anlaşmalarının henüz erken aşamalarında olmalarından dolayı bu firma ile anlaşmayı bozmanın kendilerine çok fazla mali yükümlülük getirmeyeceğini söyledi.
 
     2012'nin ilk aylarında piyasaya çıkması beklenen The Witcher 2: Assassin's of Kings'in Xbox 360 sürümünün yüksek satış rakamlarına çıkacağının düşünülmesi bu oyunu yayıncı firmalar arasında daha değerli bir konuma getiriyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC Xbox 360
Dead or Alive 5'te İki Karakter Daha Onaylandı Ninja Gaiden 3'ün Multiplayer Modundan Görseller

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız