Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game Informer'ın Duyurusu Belli Oldu


    Oyun dünyasının en köklü dergilerinden Game Informer'ın Avustralya ayağı, geçtiğimiz günlerde bir duyuru haberiyle gündeme gelmişti. 14 Ağustos'ta dünya çapındaki bir duyuruya ev sahipliğinin yapılacağını söyleyen Game Informer AU yetkilileri, bekleyenleri biraz hayal kırıklığına uğrattı.
 
   Gecikmeli olarak gelen duyuru adına önce özür dileyen yetkililer, sonrasında da duyuruyu paylaştı. Belirtilenlere göre Game Informer Avustralya'nın yeni sayısı, Call of Duty: Black Ops II multiplayer modundan yepyeni bilgileri gün yüzüne çıkaracak.
 
Tabii duyuru denince, hele de bu Gamescom döneminde aklımıza yeni bir oyun gelmişti. Yine de Black Ops 2 bekleyenleri için iyi haber...

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision 2x xp Wii PS3 Xbox 360 PC DS black ops 2
Diablo 3'ü Ücretsiz Test Edin MGR: Revengeance'ın Çıkış Tarihi Verildi

oktay575757

15.8.2012 06:00:52

+7
dünyada ilk kez yapılacak bir duyuru böyle bi tanıtım mı olur ya ozaman her firma oyun duyurmadan önce dünyada ilk biz duyurcaz bu oyunu desin. mantık:not found
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
148 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız