Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak!

 
      ESL & Intel işbirliği ile Malta'da düzenlenen CS2 ligi ESL Pro Lig Sezon 19'da çeyrek final 1. gün karşılaşmaları oynandı. Karşılaşmaların sonucunda yarı finalin ilk karşılaşması belirlendi. Yarı finalin ilk karşılaşması MOUZ ile Complexity arasında oynanacak.
 
     Çeyrek finalin ilk gün karşılaşmaları MOUZ ile G2 Esports ve Complexity ile Virtus.pro arasında gerçekleşti. Complexity, Virtus.pro karşısında 2-0 galibiyet elde etmeyi başardı ve yarı finale yükselen ilk takım oldu. İkinci karşılaşma MOUZ ile G2 arasında oynandı. Karşılaşmanın sonucunda MOUZ, 2-1 galibiyet elde ederek, yarı finale yükseldi ve MOUZ'un rakibi oldu.
 
     Çeyrek finalin ikinci gün karşılaşmaları bugün 17:15'de Astalis ile Team Liquid arasında 20:30'da Team Vitality ile FaZe Clan arasında gerçekleşecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız