Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, The Sims 4'ün 70 milyondan fazla oyuncuya sahip olduğunu açıkladı

 
 
Maxis tarafından geliştirilen ve EA tarafından yayınlanan yaşam simülasyonu oyunu The Sims 4'ün 70 milyon fazla oyuncuya sahip olduğu açıklandı. Açıklanan bu sayıyla beraber The Sims 4, seri tarihinde en çok oynanan oyun olarak ilk sıraya yerleşiyor.
 
The Sims 4'ü oynamak ücretsiz
 
 
 
Daha önce ücretli olarak oyunculara sunulan ancak yakın zamanda ücretsiz bir yapıya bürünen The Sims 4'ün 70 milyon oyuncuya ulaşma haberi bu değişimden sonra geldi. Ücretsiz sürüme geçişle beraber 16 milyondan fazla yeni oyuncuyu kazanan EA, bu modelden memnun görünüyor.
 
Popüler yaşam simülasyonu oyunu ücretsiz modele geçiş yaptıktan sonra birçok oyuncunun uğrak noktası haline geldi. Oyunun çıkışıyla beraber yaklaşık 10 yıl içerisinde hala oynanmaya ve yeni oyuncuları kendine çekmeye devam ediyor. 
 
Ücretsiz modelle beraber oyuna herhangi bir ücret yatırmadan giriş yapabiliyor ve temel oyunu deneyimleyebiliyorsunuz. Ancak oyunun onlarca ek paketi yer alıyor ve bu genişletmeler için belli bir ücret yatırmanız gerekiyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
Lunapark yönetim oyunu Park Beyond için oynanış fragmanı yayınlandı Monster Notebook'larda bahar kampanyası! NVIDIA GeForce RTX 30 serisi PC'lerde indirim!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

19.4.2023 21:06:56

0
Zaten biz oyuna sahip olacakken, The Sims 4 insanlara sahip olmuş.

Umit_22

19.4.2023 18:34:22

+2
. Ben bedavaya aldım. Ancak şöyle bir sıkıntı var. Standart sürüm bir oyun değil. Ortada oyun olduğunu iddia eden bir ürün var ama kolu bacağı kafası felan yok. Sadece bir gövde var o kadar. Gerisi DLC denen garabet sistemle beraber ayrı fiyata satılıyor. Bedava almama rağmen 3 saat oynamamışımdır. Çünkü oynayacak bir şey yok oyunda. DLC siz bomboş tarladan ibaret. Sadece önemli DLC leri satın almaya kalktığınızda bile aşırı pahalıya geliyor oyun. Sırf sektörde rakibi olmadığı için böyle rezalet sisteme sahip. Düşünün oyun çıktığında havuz felan yoktu. Sims 3 ten 4 e geçiyorsunuz ve oyun aşırı eksik. O derece garabet bir oyundur Sims 4
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız