Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon's Dogma'dan Ayrıntılar

Adamlarınız kirli işleri yaparken siz uzaktan destek verin veya sadece izleyin

     Capcom'un Captivate etkinliğinde ortaya çıkan Dragon's Dogma'nın ilk videoları beğeni toplamıştı. Serbest bir dünya stiline sahip olacak oyun Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor.
 
     Famitsu'da yer alan bilgilere göre şu an oyunun %50'si tamamlanmış. Aynı dergi oyunun türünün de aksiyon-rpg olduğunu belirtmiş.
 
      Fighter, Mage ve Strider dışında sınıflarla da karşılaşma ihtimalimiz var. Zaten bu tür bir RPG oyunu için 3 sınıf yeterli olmayacaktır.
 
     Oyunda bir karakteri bizim yöneteceğimizi diğerlerinin ise yapay zeka tarafından kontrol edileceği daha önce açıklanmıştı. Yapay zeka tarafından kontrol edilecek karakterleri diğer oyunculardan alacağımız söyleniyor, ama bunun için internet bağlantısına gerek duymayacakmışız. Sanırım çevrede bizim gibi adamları olan güçlü karakterler olacak ve onlarla karakter alış-verişi yapabileceğiz. Yine de çevredeki güçlü NPC'leri kontrol altına alamayacağımız ve sadece onların adamlarını emrimize alabileceğimiz söyleniyor.
 
       Dragon's Dogma'nın dünyasının çok zorlu olacağını oyunun videolarında da anlamak mümkün. Bu nedenle 3 adamımıza kirli işlerimizi yaptırıp tehlikeden uzak durma şansımız da olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Dragon's Dogma Dragons Dogma Capcom RPG Aksiyon RPG PS3 Xbox 360 Hiroyuki Kobayashi Hideaki Itsuno
Street Fighter X Tekken'den Oynanış Videoları Fifa 12 için İkinci Ekran Görüntüsü Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız