Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Donkey Kong'un Eğlenceli TV Reklamları


 
     Nintendo Wii sahiplerinin özellikle şu bir kaç ay içerisinde oldukça başarılı yapımlar bekliyor. Önce Kirby's Epic Yarn (Avrupa'da henüz çıkmadı) ile başarılı bir platform oyunu oynama şansına erişen Wii sahiplerini önümüzdeki günlerde ise önce Epic Mickey daha sonra ise Donkey Kong Country Returns bekliyor.
 
     Oyun reklamlarında eskiden beri çok başarılı işlere imza atan Nintendo firması işte bu oyunlardan biri olan Donkey Kong Country Returns için de başarılı bir reklam çalışmasına imza atmış. Reklamda oyunun havasına uygun bir kurgu kullanılmış.
 
     Game Informer dergisinden 9.5 gibi oldukça yüksek bir puan alan oyunun ilk reklam videosuna buradan, ikinci reklam videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii Donkey Kong Country Returns
Black Ops'ta 50 Saniyede 33 Kişi Öldürdü ! Mercenaries 3'ün İlk ve Son Videosu

On.E

15.11.2010 20:57:06

0
Wii bu aralar coştu hatta bu yıl diyebiliriz Red Steel 2,SMG2,Monster Hunter Tri,Other M,GoldenEye 007,Kirby:EY,NBA Jam,Sonic Colors,Epic Mickey,Donkey Kong gibi bir sürü özel oyunları oldu ve diğer oyunlara göre daha Hardcore oyunlar bunlar..Seneye de Zelda gelecek asıl bomba..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Donkey Kong Country Returns
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız