Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castlevania Xbox360'da 2 Disk Olacak

 
 
     3D maceraları nedense hep patlayan Castlevania serisine yeni 3D bir hikaye duyurusu E3 2009'da, Hideo Kojima'nın desteğinin de bulunacağı belirtilirek duyurulmuştu. Zaten bundan sonra yayınlanan oynanış videoları ve ekran görüntüleriyle hem görsel hem de oyun oynanış biçimi ile merakla beklediğimiz oyunlar arasındaki yerini de aldı Lords of Shadow.
 
     Yapımcı ekip Mercury Steam patronu Dave Cox yaptığı açıklamada  Lords of Shadow Xbox360 versiyonunun  2 disk halinde raflardaki yerini alacağını duyururken, Microsoft'a bu konuda yapımcılara yardımda bulunmalarını istedi. Yapımcıların kısıtlı disk alanı dolayısıyla sıkıntı yaşadığını ve önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde Microsoft'un bu problemle daha  çok yüzleşeceğini dile getiren Cox, tek DVD'ye oyun sığdırmalarının kendilerini zorladığını dile getirdi:
 
" Aslına bakarsanız Microsoft bize teknik bir ekip yollayarak oyunu nasıl sıkıştırabileceğimizi gösterdiler ancak 'zaten yapabileceğinizi yapıyorsunuz' deyip gittiler. Sanırım bu problemle Microsoft ileri ki dönemlerde daha da fazla yüzleşecek. Microsoft'un alan konusunda yapımcılara yardım etmesi gerekiyor."
 
     Tabii Dave Cox sadece Xbox360'dan şikayetçi olmadıklarını, her nasıl Xbox360'ın alan sorunu varsa PS3'ün de yavaş yükleme sürelerinin kendilerini negatif etkilediğini belirtti. Konu hakkında oyunun sahip olduğu ara sahneleri suçlamayan Cox: "Ara sahneler oldukça kısa. En uzunu bitiş sahnesi ki oda 14 dakika. Oyun toplamda 24 saat ve her bölümün işleyişi benzersiz bir şekilde tasarlandı. Aynı şeyleri tekrar kullanmak yerine farklı varyasyonlarda tasarımlar oluşturduk."
 
     Cox son olarak ise Xbox360'da bir diskin oyunun kurulum ve menü seçeneklerini içerdiğini, ikinci diskin ise oyunun tam sürümüne ev sahipliği edeceğini bildirdi.
 
     Bilindiği gibi Microsoft'un Blu-ray ilişkisi ile ilgili pek çok dedikodu mevcut olmakla birlikte, konsolun disk alan kapasitesi sorununu çözecek bu birleşimle ilgili henüz resmi bir adım yok.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Castlevania: Lords of Shadow MercurySteam PS3 xbox 360 Hideo Kojima Kojima Productions
DR 2: Zombrex Edition'un İçeriği Avrupa'da Eksik Söylenti: 320 GB PS3 Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania: Lords of Shadow
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız