Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioWare'in Yeni Oyunu Gözüktü!


 
 
     Galiba oyunseverler şu sıralar çifte bayram yapıyor. :) Bir yandan kurban bayramı, bir yandan da yepyeni harika oyunların duyurularıyla şirketler biz oyunseverleri heyecanlandırıyor. Ünlü oyun yapım şirketi BioWare'in uzun süredir üzerinde çalıştığı oyun ise nihayet gözüktü!
 
     İlk olarak site üzerinden yukarıdaki resimi yayınlayan BioWare, ardından 11 Aralık'da yapılacak olan Video Game Awards seçimleri için bir video yayınladı. Videoda BioWare'in yeni oyununun tanıtılacağı söylendi. 
 
      
 
     Sonrasında ise BioWare, resmi Twitter hesabı üzerinden yukarıdaki barkodun resmini yayınladı. Bu barkoddaki şifreyi çözen RockPaperShotgun ise, barkod hakkındaki bilgileri bir haberde yayınladı. Siteye göre bu barkod, 55.845 sayısını gösteriyor. 55.845 sayısı ise, demirin atom ağırlığı. 
 
     RockPaperShotgun sitesi ise, demiri çeliğe benzeterek çeliğin İngilizcesi 'Steel' kelimesini hatırlattı. Bu kelimeden ise akıllara, BioWare'in 1996'daki yapımı Shattered Steel geldi.
 
     BioWare'in yayınladığı ikinci barkod ise, -128.5 Fahrenheit'i gösteriyor. Bu değer, Dünya üzerinde ölçülmüş olan en düşük sıcaklığın değeri. Bu değer, 1983'de Antartika'da, Vastok'da ölçülmüş. 'Vastok' adı ise, Mass Effect 1'deki bir uzay gemimizin adıydı. Aynı zamanda bu soğukluğun, bir çeliğin kırılması için yeterli olacağı da düşünülüyor. Kırılmanın İngilizce anlamının ise "Shatter" olması, bütün ipuçlarını çözüyor.
 
     Kısacası BioWare, yine gizem dolu bir oyunuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor... :) Ancak verilen ipuçlarına bakarsak ya Shattered Steel 2 ya da Mass Effect 3 karşımıza çıkacak. Her zaman olduğu gibi, resmi duyuruya kadar beklemek en iyisi... 
 
     İşte BioWare'in VGA 2010 için yayınladığı video;
 

 
Bu haberin bağlantısı
URL
EA Bioware RPG PC Xbox360 Mass Effect 2
Avrupa PS Store Güncellemesi (17 Kasım) ve Sonunda PSP 2 Kamera Karşısına Çıktı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.11.2010 03:19:34

0
İlk Mass Effect de uzay gemimizin adı Normandy SR-1 değil miydi ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? Vastok'u da ilk defa duydum. Mass Effect 3 'ün ise, ikinci oyun PS3 e gelene kadar veya Dragon Age 2 çıkmadan önce duyurulmasını beklemiyorum. Belki ME2 ile ME3 arasında köprü görevinde bir DLC ek paketi de olabilir. Şahsen muhtemel bir Shattered Steel 2 oyunu olabilir, önceki haberlerde de FPS yapımcısını aradığı yazıyordu BioWare'ın. Mass Effect gibi Aksiyon-RPG tarzı güzel bir yapım ortaya çıkartabilirler.

Quirah

17.11.2010 21:19:54

0
@paypay88 Embed koduyla yayınlanan videolar forum üzerinden gözükmüyor. Haberin olduğu sayfadan izlemeniz gerekiyor. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-BioWarein_Yeni_Oyunu_Gozuktu-11117.htm

Opricnik

17.11.2010 21:12:26

0
Video ?

On.E

17.11.2010 21:10:31

0
Helal valla kodları çözmek oradan çeliği bulmak soğuktan kırılacağını düşünüp anlamdan Shattered Steel'i çıkarmak valla çözene hayran kaldım..BioWare'den ne çıksa oynarım her oyun klasik olur..VGA sağlam olacak ayrıca..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız