Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision'dan EA'e 400 Milyon $'lık Dava

 
     Activision, 2010'un ilk yarısında Infinity Ward'dan ayrılmak zorunda kalan Jason West ve Vince Zampella'yı Call of Duty oyunlarını sabote etmeleri, Infinity Ward'u dağıtmaları ve Activision'a zarar vermeyi amaçladığı iddiası ile Electronic Arts'a dava açtı.
 
     Dava metninde verilen örnekler ve tespitler oldukça fazla. Mesela Jason West ve ismi verilmeyen bir Infinity Ward çalışanı arasında şöyle bir mesajlaşma geçiyor. Çalışan, West'e Treyarch'ın Call of Duty: World at War için yeni bir DLC videosu yayınladığını söylüyor. West ise "Harika, biz de kendi videomuzu (Modern Warfare 2) yayınlayalım ve onları ezip yok edelim." şeklinde bir cevap veriyor.
 
     Bunun gibi örnekler ile dava açan Activision, kazanırsa EA'den 400 milyon dolar alacak. Ayrıca firmanın, EA'nin müdahalesi nedeniyle yaptığı zararlar karşılanacak. Mahkeme, eğer ertelenmezse önümüzdeki Ocak ayında karar verecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
call of duty fps infinity ward activision modern modern warfare modern warfare 2 cod Dava Electronic Arts EA Games EA Jason West Vince Zampella
Commodore 64 Yenilendi Splinter Cell: Trilogy'nin Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bahçe Hortumu

25.2.2011 19:11:26

0
Yanlış Hatırlamıyosam İnfinity Ward Electronict Arts'a geçmişti.(bütün çalışanlar olmayabilir:) )

acdesign55

22.12.2010 19:08:25

0
Act

Farwynd

22.12.2010 15:58:41

0
Aha, para Activision'a çok geldi.İşte bu kendini bilmez kitle Call Of Duty'nin her oyununa 1 milyar dolar hasılat yaptırırsa böyle olur... Anlamadığım nokta ise bu konuşmayı yapanlar İnfinity Ward çalışanları, Electronic Arts'ı ilgilendirmezki.Videoyu yayınladılar ne oldu?Activision hayatındaki en büyük satış başarısına ulaştı...Şimdi zarar vermiş mi oldu. Boşa çaba Activision...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız