GTA V'in Çıkış Dönemi Halen Belirsiz

Samet Konuksal


    Yayınlanan ilk videodan uzun süre sonra gelen görüntülerle birlikte bekleyenleri heyecanlandıran Grand Theft Auto V için halen bir çıkış dönemi verilmedi. Biz, yayıncı Take Two'dan çıkışa ait yeni bilgileri dört gözle beklerken, aynı durum onlar için de geçerli gibi gözüküyor. Take Two'nun CEO'su Zelnick, yaptığı açıklamayla birlikte ortadaki belirsizliğin kendilerini kötü yönde etkilediğini dile getirdi.
 
    Bir toplantıda konuşan Strauss Zelnick oyun ismi vermeden, "Çıkış dönemi konusunda devam eden belirsizlik süreci, kısa süreli düşündüğümüzde bizi kötü yönde etkileyebilir. Fakat buna rağmen kaliteye olan bağlılığımız, uzun vade içerisinde kazanacaklarımızı en üst düzeye çıkaracak." sözlerini söyledi.
 
    Zelnick'in kastettiği oyunların, sürekli ertelenen BioShock: Infinite'in ve halen resmi bir tarihe, en azından çıkış dönemine kavuşamayan Grand Theft Auto V'in olduğu düşünülüyor.
 
    Bu arada ekleyelim, toplantı sırasında GTA V adına sorulan özel soruya Take Two CEO'su, "Grand Theft Auto V, tam anlamıyla bir gelişme sürecinde ve ekip bu konuda büyük bir ilerleme kaydetti." cevabını verdi.