Brothers in Arms: Furious 4 İptal mi Edildi?

Samet Konuksal


     Hatırlayacağınız üzere 2011 senesinin bu döneminde, E3 fuarında Ubisoft bir değişikliğe gitmiş ve Brothers in Arms serisine farklı tarzda bir oyun duyurmuştu. Furious 4 isminde daha 'cıvık' bir tarza bürünen Brothers in Arms oyunu adına iptal söylentileri çıktı.
 
     Duyurusundan bu yana haberini alamadığımız Brothers in Arms: Furious 4, iptal edilmiş gözüküyor. Bu söylentinin en büyük dayanağı ise buradan ve buradan ulaşabileceğimiz isim hakları dosyaları. Dosyalarda görüldüğü üzere Ubisoft, Brothers in Arms: Furious 4 isminin haklarını üzerinden atmış durumda.
 
     Konuyla ilgili Ubisoft ile iletişime giden Kotaku editörleri "Şuan için paylaşma gereği duyduğumuz bir yenilik yok." sözüyle karşılaşsa da, Brothers in Arms: Furious 4 cephesinde bir karışıklık var gibi. 
 
     Daha önce geçtiğimiz senenin Ağustos ayında Furious 4 dışında bir Brothers in Arms oyununun geliştirildiğini duymuştuk. Belki de Ubisoft, Furious 4 temasını farklı bir seriyle sunacak olabilir. Zira bu tema BiA serisine yakıştırılamamıştı.